iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi

Näppärä iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi hoitaa moppauksen puolestasi. Älykäs ja edistyksellinen navigointi. Erinomainen lopputulos.

Uskollinen lattianmoppaaja iRobot Braava Jet m6

Viimeinkin moppaus on helppoa kuin heinänteko! Kiinnitä puhdistusliina iRobot Braava Jet m6 -robottimoppiin lattianpesua tai lakaisua varten. Lisää vettä robottiin. Käytä Braava Jet -puhdistusainetta ja saat pitkään kestävän ja raikkaan tuoksun. Paina Clean ja robottimoppi aloittaa työnsä.

Kartoittaa kotisi ja tunnistaa eri huoneet toisistaan

Tarkka vesisuihku irrottaa likaa, eikä iRobot Braava Jet m6 osu huonekaluihin, mattoihin tai seiniin. Imprint-älykartoituksellaan robotti kartoittaa kotisi ja mukautuu ympäristöön löytääkseen parhaan tavan siivota jokainen huone. Robottimoppi liikkuu edestakaisin siivoten tehokkaasti. Nerokas reunamuotoilu sopii hyvin nurkkiin, robotti siivoaa huonekalujen alta ja pääsee vaikeapääsyisiin paikkoihin.

Ohjaa robottimoppia sovelluksella tai äänikomennoilla

Kun kokatessa roiskuu, kutsu iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi siivoamaan jälkesi. Ohjaa robottimoppia ääniohjauksella tai iRobot Home -puhelinsovelluksella. Sovelluksella ajastat robottimopin siivoamaan kotisi huoneet. Ja kun akku on lopussa, palaa Braava Jet m6 automaattisesti Home Base -latausasemalleen ja jatkaa kunnes akut ovat täynnä.

iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi tekee puhdasta jälkeä

Robottimoppi toimii täydellisesti yhteen iRobot-robotti-imureiden kanssa. iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi käyttää Braava Jet -siivousliinoja. Liinat on varustettu imukykyisellä pinnalla, joka kerää ruoan rasvan, pinttyneen lian ja puhdistaa tahmeat alueet. Lakaisuliinat hyödyntävät staattista sähköä pölyn, lian, hiusten ja karvojen keräämiseen. Lopputuloksena puhdas koti.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
90 mm
Leveys
270 mm
Syvyys
252 mm
Paino
2200 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akun latausaika korkeintaan 3 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Google Assistant- ja Amazon Alexa -yhteensopiva. iRobot Home -sovellus: Android (5.0 tai uudempi) ja Apple (iOS8 tai uudempi)

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
iRobot Braava Jet m6 -robottimoppi, Home Base -latausasema, virtajohto, siivoustyynysarja
Tuotemerkki
iRobot
Valmistajan tuotekoodi
IRM6134
EAN-koodi
5060359289766
Valmistajan tuotesivu
https://witt.zone/irobot/braava-jet-m6-fi/
  • 19,40 €/kk 36 kk
  • 29,10 €/kk 24 kk
  • 58,20 €/kk 12 kk