iDeal of Sweden Fashion Wallet -suojakuori Apple iPhone 11 Pro Max -puhelimelle, Beige

iDeal of Sweden Fashion Wallet -suojakuori iPhone 11 Pro Max:lle on tyylitietoisen valinta. Lompakko on Mario Pradan Saffiano-kuosin inspiroima.

Klassista tyylikkyyttä iDeal of Swedenin tapaan

iDeal of Sweden Fashion Wallet -suojakuori noudattelee ajatonta Saffiano-kuosia. Alun perin muotitalo Pradan suunnittelema Saffiano erottuu edukseen sen kyvyssä hylkiä tahroja, likaa ja kosteutta. Kuosissa on hienovarainen kiilto, joka antaa lompakolle täysin uuden ulottuvuuden. Materiaali on premium-PU-nahkaa.

Ylellisen pehmeä mokkavuori suojelee puhelintasi

Suojakuoren ylellisen pehmeä mokkavuori suojaa iPhone 11 Pro Max -puhelinta, estää naarmuuntumisen ja antaa premium-tasoisen tunnun. Suojakuoren ulkokannessa on taskut jopa neljälle eniten käyttämällesi pankki-, luotto- tai matkakortille, ja kannen suljet turvallisesti magneettikiinnityksellä.

Mukana suojakuori iPhone 11 Pro Maxille

Lompakkomallisen Fashion Wallet -lompakon mukana saat laadukkaan suojakuoren Apple iPhone Prolle, joten voit irrottaa puhelimen lompakosta, kun et halua kantaa koko settiä mukanasi. Suojakuoren voit liittää muihin iDeal-yhteensopiviin kuoriin ja lompakkoihin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone 11 Pro Max

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
iDeal of Sweden Fashion Wallet -suojakuori
Tuotemerkki
IDeal of Sweden
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
IDFW-I1965-128
EAN-koodi
7340168739798
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk