iDeal of Sweden -suojakuori Apple iPhone 6/6s/7/8 Plus -puhelimelle, Floral Romance

Skandinaavista tyyliä kauneimmillaan. iDeal of Sweden -suojakuori täydentää ja suojaa Apple iPhone -puhelintasi. Valitse tyyliisi sopiva väri ja kuvio.

Suojakuori 5,5” näytöllä varustetuille iPhone-malleille

iDeal of Sweden -suojakuori sopii täydellisesti 5.5” näytöllä varustetulle Apple iPhonellesi: iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus ja iPhone 8 Plus -malleille. Vahvasta muovista valmistettu suojakuori kestää arjen kolhut ja sisäosan mikrokuituvuori suojaa naarmuilta. Puhelimesi säilyy yhtä naarmuuntumattomana kuin olisit avannut sen myyntipakkauksesta. Suojakuori jättää kaikki iPhonen kamerat, liittimet sekä kytkimet vapaasti käytettäväksi.

Palkittua skandinaavista tyyliä

Ruotsalainen design on aina muodissa. iDeal of Sweden -suojakuoren kultaiset yksityiskohdat tarjoavat ylellisen tunteen, tarjoten samalla suojaa ja näyttävän ulkonäön. Valittavanasi on useita eri väri- ja kuviovaihtoehtoja. Suojakuoret ja mobiililompakot ovat magneettisesti yhteensopivia ja vaihdeltavissa tyylisi mukaan. Ei siis ihme, että iDeal of Swedenin suojakuoret ovat voittaneet Ruotsin Muotoilupalkinnon.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: PU-muovi
Tuotemerkki
IDeal of Sweden
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
IDFCS17-I7P-58
EAN-koodi
7350068398940
Valmistajan tuotesivu
https://idealofsweden.fi/tuote/fashion-case-aw17-iphone-8-plus-antique-roses/

29,00