dbramante1928 Copenhagen 2 -suojakuori Huawei P9 -puhelimelle, Musta

Laadukkaasta nahasta valmistetut Dbramante1928 -suojakuoret vanhenevat kuin parhaat viinit – ne vain paranevat ajan myötä. Tämä klassisen tyylikäs Copenhagen 2 -suojakuori on suunniteltu Honor P9:lle.

Suojakuori taittuu näppäräksi katselutelineeksi, jolloin DNA TV:n katselu puhelimellasi on huomattavasti mukavampaa, vaikka bussi- tai junamatkalla. Suojakuoren kansi sulkeutuu magneettikiinnityksen avulla ja kannessa on aukko kaiuttimelle, joten voit puhua puhelimeen kannen ollessa suljettuna. Copenhagen-suojakuoressa on kolme paikkaa luottokorteille sekä tasku seteleille tai muistilapuille.

  • Käsin valmistettu nahkainen puhelimen suojakuori 100 % Full Grain -nahasta.
  • Suojakuoressa kaksi korttipaikkaa ja tasku seteleille.
  • Puhelimen kaikki kytkimet, takakannen sormenjälkilukija, kaiuttimet, liittimet sekä kamera ovat vapaasti käytettävissä.
  • Taittuu katselutelineeksi.
  • Suojakuorella kahden vuoden takuu.

Tyylikkäät dbramante1928 -tuotteet valmistetaan aidosta nahasta (100 % full grain leather), joka patinoituu ajan myötä entistä tyylikkäämmäksi. Tuotteet suunnitellaan Tanskassa, ne valmistetaan parhaista raaka-aineista käsityönä Intiassa. Oikein huollettuna ne säilyvät käytössä useita vuosia ja jopa vuosikymmeniä.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Huawei P9

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: 100 % Full Grain nahka
Tuotemerkki
Dbramante1928
Valmistajan takuu
24 kk

19,00