Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -robottipölynimuri, Musta

Tyylikäs Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -robotti-imuri. Tehokas imuri ja moppauslaite isolla vesisäilöllä. Imuroi ja pesee lattiat esteet kiertäen.

Hiljainen siivoaja: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -robotti-imuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -robottipölynimuri on väsymätön siivooja. Imuroinnin lisäksi se pesee lattiat vedellä, sillä imurissa on irrotettava moppausliina sekä isokokoinen 550 ml vesisäiliö. Voit määritellä vesipesun kosteuden lattioillesi sopivaksi, sillä Mi Robotissa on kolme eri moppausasetusta. 3200 mAh:n akku mahdollistaa parin tunnin siivousurakan. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro osaa ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa tunnollisesti siitä mihin on jäänyt. Mi Robot -robotti-imuri on myös perinteistä imuria hiljaisempi 58 dB:n käyntiäänellään.

Puhdistaa kaikki lattiapinnat ja imuroi matot

Voimakas 2100 pascalin imuteho takaa, että pöly, lika ja lemmikkien karvat lähtevät pois lattialta ja matoilta. Tehokkaan imun ja irrotettavan harjaosan ansiosta pienetkin roskat imeytyvät imurin 550 ml rikkasäiliöön. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -imurin HEPA-suodatin suodattaa poistoilmasta siitepölyn ja homeitiöt, ja auttaa pitämään kodin puhtaana ja hengitysilman raikkaana. HEPA-suodatin on pestävä, joten sitä ei tarvitse vaihtaa niin usein.

Liikkuu ketterästi huoneesta toiseen

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro liikkuu ketterästi huoneiden välillä ja huonekaluja väistellen. Mi Robot ei putoa portaissa ja ylittää jopa 2 cm kynnykset, maton reunat ja johdot. Lasermittauksen ja kehittyneiden anturiensa avulla robottipölynimuri tietää sijaintinsa ja luo itselleen siivousreitin, jota seuraat puhelinsovelluksella.

Ohjaa ja hallinnoi Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -imuria puhelinsovelluksella

Puhelinsovelluksella hallinnoit ja ajastat Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -imurin toimintoja. Sovelluksella määrität ja automatisoit siivouksen. Voit myös määritellä alueet, joille imurilla ei ole asiaa. Tällaisia alueita ovat mm. lasten leikkipaikat, joissa pienet lelut ja niiden osat voivat joutua rikkasäiliöön. Lisäksi voit ohjata robotti-imuria Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksella.

Helppo huoltaa seuraavaan siivouskertaan

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -robottipölynimuri on helppo käyttää ja vielä helpompi huoltaa. Imuroinnin päätteeksi päältä avautuva rikkasäiliö on helppo tyhjentää roska-astiaan. Et tarvitse edes pölypusseja. Rikkasäiliön HEPA-suodattimen voit huuhdella vedellä ja imurin harjaksista o helppo irrottaa kiinni jääneet pikkuroskat.

Tekniset tiedot

Akku

Akkukapasiteetti
3200
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella 2 tuntia siivousta

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Sovellus Android- ja Apple-yhteensopiva. Google Assistant- ja Alexa-ääniohjaus.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Vesitankin koko: 200 ml. Pölysäiliön koko: 550 ml.
Tuotemerkki
Xiaomi
Valmistajan tuotekoodi
26199
EAN-koodi
6934177715563
Valmistajan tuotesivu
https://www.mistore.fi/smart-home-lifestyle/ro/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-white
  • 11,90 €/kk 36 kk
  • 17,85 €/kk 24 kk
  • 35,70 €/kk 12 kk