Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop -robottipölynimuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop on monipuolinen robotti-imuri. Se imuroi ja pesee lattiat esteet kiertäen. Siivouksen jälkeen se palaa lataustelakkaansa.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop on luotettava robotti-imuri

Tyylikkään matala Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop on väsymätön siivooja, joka käynnistyy nappia painamalla ja puhelimella ohjattuna. Puhelinsovelluksella ohjaat Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop -imuria ja automatisoit imurin toimintoja. Sovelluksella ajastat siivouksen ja määrität alueet, jonne imurilla ei ole asiaa. Tällaisia alueita ovat mm. lasten leikkipaikat. Näin pienet lelut eivät päädy vahingossakaan pölysäiliöön.

Uskomattoman puhdas siivoustulos

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop löytää voimakkaalla 2500 pascalin imutehollaan lian, pölyn, roskat sekä lemmikkien karvat – lattialta ja matolta. Imun ja irrotettavan harjaosan ansiosta roskat sujahtavat imurin 600 ml rikkasäiliöön. Robotti-imurin HEPA-suodatin suodattaa poistoilmasta siitepölyn ja homeitiöt. Lopputuloksena puhdas koti ja raikas sisäilma. Suodatin on pestävä, joten sitä ei tarvitse vaihtaa niin usein

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop imuroi ja moppaa lattiat

Imuroinnin lisäksi Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop pesee irrotettavan moppausliinan ja 200 ml vesisäiliön avulla lattiapinnat vedellä. Robotti-imuri säätelee käytettävän veden määrää elektronisesti. Robotti-imurin 2600 mAh:n akku mahdollistaa joipa 120 m2 siivouksen ja imuri osaa ladata itse itsensä kesken siivousurakan.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy rappusten yläpäähän

Ketterä Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop -robottipölynimuri liikkuu visuaalisten antureiden ansiosta automaattisesti huoneiden välillä ja kalusteiden mukaan. Mi Robot Vacuum Mop väistelee esiteitä pehmein kosketusten, eikä putoa portaissa tai reunoilta. Imuri ylittää jopa 2 cm kynnykset, maton reunat ja johdot. Robotti-imuri piirtää tarkan kartan ympäristöstään. Se tietää sijaintinsa ja mihin on seuraavaksi mentävä.

Tekniset tiedot

Akku

Akkukapasiteetti
2600

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Sovellus Android- ja Apple-yhteensopiva. Google Assistant- ja Alexa-ääniohjaus.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Vesitankin koko: 200 ml. Pölysäiliön koko: 600 ml.
Tuotemerkki
Xiaomi
Valmistajan tuotekoodi
25012
EAN-koodi
6934177713361
Valmistajan tuotesivu
https://www.mistore.fi/smart-home-lifestyle/ro/mi-robot-vacuum-mop-white
  • 9,12 €/kk 36 kk
  • 13,68 €/kk 24 kk
  • 27,36 €/kk 12 kk