Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 -sähköpotkulauta

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 -sähköpotkulaudalla kiidät lyhyet ja pidemmät matkat. Huippunopeus 25 km/h. Yhdellä latauksella jopa 45 km ajomatkan.

Huipputehokas Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 -sähköpotkulauta

Alumiiniseoksella valmistetun Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 -sähköpotkulaudan runko on kevyt ja samalla todella kestävä. Huipputehokas 300 watin harjaton sähkömoottori takaa jopa 25 km/h huippunopeuden ja sähköpotkulauta suoriutuu leikiten jopa 20 % nousukulmista.

Yhdellä latauksella kiidät jopa 30 kilometrin matkan

Järeän 12800 mAh:n akku tarjoaa virtaa yhdellä latauksella jopa 45 km matkalle. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 vie sinut pidemmällekin reissulle. Tai voit kiitää lukuisia lyhyempiä matkoja, eikä akkua tarvitse jatkuvasti olla lataamassa. Sähköpotkulaudan selkeästä LED-näytöstä näet nopeuden ohella akun varaustilanteen.

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 kokoon taittuvalla rakenteella

Taittuvan ohjaustangon ansiosta Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 vie vähän tilaa ja kulkee helposti mukanasi. 14,5 kg kevyt sähköpotkulauta on helppo nostaa auton tavaratilaan, kantaa bussiin ja junaan. Sähköpotkulaudan 8,5-tuumaiset ilmatäytteiset renkaat takaavat ajonautinnon erilaisilla teillä, myös epätasaisella kivetyksellä tai hiekkatiellä. Vahva rengasmateriaali suojaa renkaita mm. teräviltä kiviltä.

Turvallista matkaa lukkiutumattomien jarrujen ansiosta

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 -sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä, joka varmistaa turvallisuuden. Kummassakin pyörässä on oma lukkiutumaton jarrunsa. Sähköskuutti pysähtyy tehokkaasti ja turvallisesti. Xiaomi Mi osaa myös kerätä osan hidastuskitkasta talteen sähköpotkulaudan käyttövoimaksi. Potkulaudassa on myös laadukkaat ajovalot, jotka takaavat näkyvyyden.

Hallinnoi Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2:sta puhelinsovelluksella

Säädä Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 -sähköpotkulautaa puhelimeen ladattavalla Mi App -sovelluksella. Sovelluksella seuraat sähköpotkulaudan virrankulutusta, nopeutta ja muita tietoja. Sovelluksen avulla lukitset potkulaudan, pistät perävalon päälle ja määrittelet jarrutusenergian käyttöönoton.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
1180 mm
Leveys
430 mm
Syvyys
1130 mm
Paino
14200 g

Näyttö

Näytön ominaisuudet
LED-näyttö

Akku

Akkukapasiteetti
12800
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella noin 45 km ajomatka

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Mi Home -sovelluksen yhteensopivuus: Android (4.3 tai uudempi) ja Apple (iOS 9.0 tai uudempi)

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Suurin nousukulma: 20 %
Tuotemerkki
Xiaomi
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
26354
EAN-koodi
6934177715761
Valmistajan tuotesivu
https://www.mistore.fi/sahkopotkulaudat/mi-electric-scooter-pro2
  • 19,40 €/kk 36 kk
  • 29,10 €/kk 24 kk
  • 58,20 €/kk 12 kk