Xiaomi Mi Electric Scooter 1S -sähköpotkulauta

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S -sähköpotkulaudalla taitat lyhyet ja pidemmät matkat. Huippunopeus jopa 25 km/h ja yhdellä latauksella 30 km ajomatka.

Tehokas ja tyylikäs Xiaomi Mi Electric Scooter 1S -sähköpotkulauta

Alumiiniseoksella valmistetun Xiaomi Mi Electric Scooter 1S -sähköpotkulaudan runko on todella kestävä, mutta samalla kevyt. Tehokas 250 watin sähkömoottori takaa jopa 25 km/h huippunopeuden ja sähköpotkulauta suoriutuu leikiten jopa 14 % nousukulmista.

Yhdellä latauksella kiidät jopa 30 kilometrin matkan

Yksinkertaisesti järeän 7650 mAh:n akku tarjoaa virtaa yhdellä latauksella jopa 30 km matkalle. Xiaomi Mi Electric Scooter 1S vie sinut vaikka naapurikuntaan ja takaisin, tai voit huristaa lukuisia lyhyempiä matkoja, eikä akkua tarvitse jatkuvasti olla lataamassa. Potkulaudan selkeästä LED-näytöstä näet nopeuden ohella akun varaustilanteen.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S:ssä on kevyt ja taittuva rakenne

Vain 12,5 kg kevyt sähköpotkulauta on helppo nostaa auton tavaratilaan, kantaa bussiin ja junaan. Taittuvan ohjaustangon ansiosta Xiaomi Mi Electric Scooter 1S vie vähän tilaa ja kulkee helposti mukanasi. Sähköpotkulaudan 8,5-tuumaiset ilmatäytteiset renkaat takaavat ajonautinnon erilaisilla teillä, myös epätasaisella kivetyksellä tai hiekkatiellä. Vahva rengasmateriaali suojaa renkaita mm. teräviltä kiviltä.

Kaksinkertaiset lukkiutumattomat jarrut ja laadukkaat ajovalot

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S -sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä, joka varmistaa turvallisuuden. Kummassakin pyörässä on oma lukkiutumaton jarrunsa. Sähköskuutti pysähtyy tehokkaasti ja turvallisesti. Xiaomi Mi osaa myös kerätä osan hidastuskitkasta talteen sähköpotkulaudan käyttövoimaksi. Potkulaudassa on myös laadukkaat ajovalot, jotka takaavat näkyvyyden.

Säädä Xiaomi Mi Electric Scooter S1:stä puhelinsovelluksella

Hallinnoi Xiaomi Mi Electric Scooter S1 -sähköpotkulaudan ominaisuuksia puhelimeen ladattavalla Mi App -sovelluksella. Sovelluksella seuraat sähköpotkulaudan virrankulutusta, nopeutta ja muita tietoja. Sovelluksen avulla myös lukitset potkulaudan, asetat perävalon päälle ja määrittelet jarrutusenergian käyttöönoton.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
1140 mm
Leveys
430 mm
Syvyys
1080 mm
Paino
12500 g

Näyttö

Näytön ominaisuudet
LED-näyttö

Akku

Akkukapasiteetti
7650
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella noin 30 km ajomatka

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Mi Home -sovelluksen yhteensopivuus: Android (4.3 tai uudempi) ja Apple (iOS 9.0 tai uudempi)

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Suurin nousukulma: 14 %
Tuotemerkki
Xiaomi
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
25699
EAN-koodi
6934177714542
Valmistajan tuotesivu
https://www.mistore.fi/sahkopotkulaudat/mi-electric-scooter-1s
  • 13,86 €/kk 36 kk
  • 20,79 €/kk 24 kk
  • 41,58 €/kk 12 kk