Xiaomi Amazfit Bip -älykello

Xiaomi Amazfit Bip -älykello tarjoaa yli 30 päivän akkukeston yhdellä latauksella. Always-on -kosketusnäytöllä varustettu kello mittaa sykkeesi, aktiivisuutesi, unenlaadun sekä mittaa GPS:n ja kompassin avulla lenkkisi pituuden. Vain 31 grammaa kevyestä älykellosta näet myös puhelimesi ilmoitukset.

Xiaomi Amazfit Bip -älykello yli 30 päivän akkukestolla

Monipuolinen Xiaomi Amazfit Bip -älykello on seuraa aktiivisuuttasi kuukauden jokaisena päivänä. Huippuluokan akkukestolla varustettu älykello lupaa valmiusajaksi maksimissaan jopa 45 päivää! Vain 31 grammaa kevyt kello istuu ranteeseen miellyttävästi. Se pitää seuraa jopa öisin ja mitaten unenlaatuasi.

Monipuolinen sporttikello

Sisäänrakennettu GPS, 3-akselinen kiihtyvyysanturi, rannesykemittaus, korkeusmittari ja kompassi pitävät huolen, että Xiaomi Amazfit Bip seuraa lenkkiäsi maastossa ja juoksumatolla, pyöräillessä ja kävellessä. Kello tarjoaa tarkan statistiikan, se analysoi sykettäsi, nopeutta, korkeuseroja ja poltettuja kaloreitasi. Veden- ja pölynkestävä kello ei edes hätkähdä sadekuuroa tai roiskeita.

Xiaomi Amazfit Bip sopii tyyliisi vuorokauden jokaisena tuntia

Always-on -kosketusnäytöllä varustettu Xiaomi Amazfit Bip sopii tyyliisi kotona, toimistossa, salilla sekä ravintolassa, etenkin kun vaihdat 20 mm rannekkeen käden käänteessä. Kellosta näet yhdellä vilkaisulla kellonajan lisäksi päivämäärän, askelmäärän, säätilan sekä ilmoitukset puheluista, viesteistä, kalenterimerkinnöistä ja sovelluksista.

Android- ja Apple-yhteensopiva älykello

Amazfit Bip on yhteensopiva Android- ja Apple-puhelimien kanssa. Mi Fit -sovellus analysoi urheilusuorituksiasi, unenlaatuasi sekä aktiivisuuttasi. Sovellus esittää kerätyn datan havainnollisesti ja tsemppaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tekniset tiedot

Suoritin

Prosessori
Mediatek

Mitat ja paino

Paino
31 g

Näyttö

Näytön koko
1.28"

Akku

Akkukapasiteetti
190
Akun ominaisuudet
Akkukesto jopa 45 päivää (ilman ilmoituksia tai GPS-paikannusta). Latausaika 2,5 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android 4.4 tai uudempi, iOS 8 tai uudempi

Kartat ja navigointi

Navigointi
GPS, Glonass

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Rannekkeen leveys 20 mm
Myyntipaketin sisältö
Xiaomi Amazfit Bip -älykello, lataustelakka, pikaohje
Tuotemerkki
Xiaomi
Valmistajan takuu
12 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
UYG4021RT
EAN-koodi
6970100370768
Pölynkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
Pölyn- ja vedenkestävä IP68-luokituksen mukaisesti (kestää upotuksen 1,5 metrin syvyiseen veteen 30 minuutiksi. Huom! Ei kestä uimista)
  • 2,46 €/kk 36 kk
  • 3,69 €/kk 24 kk
  • 7,38 €/kk 12 kk