WestendXFi Unbelievable langaton Hifi-stereojärjestelmä

WestendXFi Unbelievable on Suomessa suunniteltu ja valmistettu huippuluokan Hifi-stereojärjestelmä. Se tarjoaa uuden sukupolven Hifi-äänentoiston, jota et ole aiemmin kuulut. WestendXFi-kaiutinelementit on istutettu klassisen tyylikkääseen metallirunkoon, jotta sinä rakastut musiikkiin yhä uudelleen.

WestendXFi Unbelievable -stereojärjestelmä näyttää upealle ja soi uskomattomasti

WestendXFi Unbelievable ei vain näytä uskomattoman tyylikkäälle, vaan se tarjoaa huippuluokan Extreme Fidelity -äänentoiston. Tämä Suomessa valmistettu langaton Hifi-stereojärjestelmä toimii verkkovirralla ja akulla. Voit siirtää soittimen huoneesta toiseen, mökille tai ottaa mukaan matkalle. WestendXFi Unbelievable -kaiuttimen ansiosta rakastut musiikkiin yhä uudelleen.

Metallirunkoinen stereo Hifi-äänellä

”Uskomaton” kuvaa hyvin WestendXFi Unbelievablen soundia. 24 bitin DSP-teknologian ansiosta langaton Hifi-tason stereojärjestelmä toistaa äänen parhaalla mahdollisella taajuudella. Metallirunko tehostaa sointia ja retrohenkinen UV-mittari seuraa signaalin voimakkuutta. Tämä Hifi-stereojärjestelmä soi niin, että se on koettava itse.

WestendXFi Unbelievable -Hifi-stereojärjestelmä kestää kymmeniä vuosia

Unohda muoviset kaiuttimet ja panosta kerralla laatuun. WestendXFi on suomalainen vastaus kertakäyttökulttuurille. Kaiuttimen alumiinirungossa ei ole käytetty lainkaan muovia, kahden 2 tuuman Seas-kaiuttimien säleiköt ovat ruostumatonta terästä, joten WestendXFi Unbelievable -stereojärjestelmä on tehty kestämään kymmeniä vuosia. Stereot on täysin korjattavissa, mikä on poikkeuksellista nykyajan kulutuselektroniikalle.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
75 mm
Leveys
185 mm
Syvyys
70 mm
Paino
1100 g

Akku

Akkukapasiteetti
6000
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella musiikintoistoa 8 tuntia

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
Line in, line out

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusvaste: 30 Hz -20 kHz, 2 kpl 2” Seas-kaiutinta
Myyntipaketin sisältö
WestendXFI Unbelievable -stereojärjestelmä, virtalähde, säilytyspussi, huopalevy kaiuttimen alle, käyttöopas
Tuotemerkki
WestendXFi
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
WESTENDXFI
EAN-koodi
6429830010401
  • 18,46 €/kk 36 kk
  • 27,69 €/kk 24 kk
  • 55,38 €/kk 12 kk