UE Boom 2 langaton kaiutin, vaaleanpunainen/punainen

Ääntä täydet 360 astetta

Syvää bassoa kaikkiin suuntiin! UE Boom 2 on 360 asteen langaton kaiutin, joka sykkii syvää diippiä bassoa ympärilleen. Kaiutin on vedenkestävä, iskunkestävä ja katseenkestävä. Valitse oma värisi ja nauti musiikkista missä oletkin.

Kaiutin, joka näyttää ja kuulostaa yksinkertaisesti hyvälle

Ota kaiutin pyörän selkään, kiinnitä se laukkuusi tai sieppaa se vain mukaasi. UE Boom 2 ei pelästy kastumista, rapaa tai likaa. Toistat ja tauotat musiikkia vain napauttamalla kaiuttimen yläosaa. 30 metrin langattomalla Bluetooth -kantama vapauttaa sinut liikkumaan samalla kun ohjaat musiikkia.

Jokainen on vuorollaan DJ

UE Boom 2 -kaiuttimeen voi parittaa jopa 8 Bluetooth-laitetta samalla kertaa, joten jokainen voi olla bileissä vuorollaan DJ. Lataa UE Boom 2 -sovellus sovelluskaupasta ja saat lisäominaisuuksia kaiuttimeesi: mm. musiikkiherätyksen sekä taajuuskorjaimen, ja voit päivittää kaiuttimesi langattomasti, jolloin siitä tulee entistäkin upeampi laite.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
180 mm
Leveys
67 mm
Syvyys
67 mm
Paino
548 g

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0
USB-standardi
micro-USB v2.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Bluetooth-tekniikka

Video ja ääni

Ääni
Suurin äänenvoimakuus: 90 dBA, taajuusalue: 90 Hz – 20 kHz, kaksi 45 mm:n kaiutinelementtiä ja kaksi 45 mm x 80 mm:n passiivista kaiutinelementtiä.

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Vedenkestävä IPX7-luokituksen mukaisesti
Myyntipaketin sisältö
UE Boom 2 -Bluetooth-kaiutin, micro-USB-johto, verkkolaite
Tuotemerkki
UE
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk