Targus Work + Play Fitness 27 L -tietokonereppu, Harmaa

Targus Work + Play Fitness 27 L -tietokonereppu sopii aktiiviseen elämäntyyliin. Repussa kulkevat 15,6” kannettava sekä treenivaatteet ja -kengät. Repussa myös tasku puhelimelle, kuulokkeille ja aurinkolaseille. Mitä ikinä teetkin töiden jälkeen, Targus Work + Play -reppu seuraa sinua.

Targus Work + Play -reppu töihin ja treeneihin

Kanna työkoneesi ja treenivaatteet mukanasi. Targus Work + Play 27 L -tietokonereppuun mahtuvat enintään 15,6 tuuman näytöllä varustettu läppäri sekä lisälaitteet. Töiden jälkeen suuntaa salille tai treeneihin, sillä Targus Work + Play -repussa on tilaa vaihtovaatteille, kengille, pesuaineille ja jopa likapyykille. Repussa on kätevä koukku pukukaappiin, josta saat repun roikkumaan.

Pakkaa mukaan myös treenikengät, -vaatteet ja pesuaineet

Monikäyttöinen Targus Work + Play -reppu sopii moniin lajeihin. Sisältä löydät pehmustetun taskun kannettavalla tietokoneelle, erillisen taskun treenivaatteille sekä hengittävän lokeron kengille. Mukana myös irrotettava pussi pesuaineille ja likavaatteille. Reppu sopii kokonsa ja keveytensä puolesta myös yön yli -reissuille.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
490 mm
Leveys
310 mm
Syvyys
235 mm
Paino
1070 g

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Päätaskuun mahtuu max. 15,6” tietokone

Takuu

Valmistajan lisätakuu
Targus lupaa tuotteelle elinikäisen vaihtotakuun (takuu koskee valmistusvirheitä, eik kulumisesta johtuvaa rikkoutumista).

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Tilavuus 27 litraa. Materiaali: PU-nahka, poly
Myyntipaketin sisältö
Targus Work + Play Fitness 27 L -tietokonereppu
Tuotemerkki
Targus
Valmistajan tuotekoodi
TSB94404EU
  • 2,04 €/kk 36 kk
  • 3,06 €/kk 24 kk
  • 6,12 €/kk 12 kk