Targus Strike Gaming Backpack -tietokonereppu, Musta

Targus Strike Gaming Backpack on varta vasten pelaajille suunniteltu tietokonereppu. Pehmustettu tietokonetasku suojaa 17,3” tietokonetta kevyiltä iskuilta. Laukusta löytyy erilliset taskut näppäimistölle, hiirelle sekä ulkoiselle kovalevylle. Pakkaa reppuun kaikki mitä laneissa tarvitset.

Pelaajan valinta: Targus Strike Gaming Backpack

Koostaan huolimatta äärimmäisen kevyt Targus Strike Gaming Backpack -tietokonereppu on miellyttävä kantaa pehmustetuista olkahihnoista ja kantokahvasta. 26-litraisen pelirepun sisältä löytyy tavallista paksummaksi mitoitettu tietokonetasku, joten sinne sopii miltei kaikki markkinoilla olevat pelikoneet ja -konsolit.

Kaikki pelitarvikkeet kulkevat mukanasi

Kaikki pelitarvikkeesi ovat järjestyksessä. Targus Strike Gaming Backpack -repussa on monta erillistä taskua, jonne menevät näppäimistö, hiiri, peliohjain, ulkoinen kovalevy, varavirtalähde, USB-johdot, pelikuulokkeet sekä tietenkin aurinkolasit. Repussa on myös piilotasku arvotavaroille. Ja syyssateita odotellessa, repun mukana saat myös heijastinpintaisen sadesuojan, joten reppu selässä näyt myös pimeässä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
550 mm
Leveys
380 mm
Syvyys
210 mm
Paino
1230 g

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Päätaskuun mahtuu max. 17,3” tietokone

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Tilavuus 27 litraa. Materiaali: PU-nahka, polyesteri
Myyntipaketin sisältö
Targus Strike Gaming Backpack -tietokonereppu
Tuotemerkki
Targus
Valmistajan tuotekoodi
TSB900EU
EAN-koodi
5051794021509
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk