Targus CityLite Premium 15,6” -tietokonereppu, Harmaa

Targus CityLite Premium on tyylikäs tietokonereppu, jonka muutat tietokonelaukuksi käden käänteessä. Selkämyksessä on kiinnitysremmit lentolaukkua varten ja sisäänrakennettu Dome Protection System suojaa läppäriäsi iskuilta. Repun ulkopuolelta löytyy vielä USB-A -portti puhelimen latausta varten.

Target CityLite Premium -reppu

Targus CityLite Premium on premium-tason tietokonereppu ja laukku yhdessä. Muunna reppu laukuksi irrottamalla olkahihnat ja säilö olkahihnat selkämyksessä olevaan taskuun. Näin hihnat eivät ole tiellä, kun käytät CityLite Premiumia laukkuna.

Suojelee tietokonettasi iskuilta

Targus CityLite on erinomainen matkakumppani. Selkämyksessä on kiinnitysremmit lentolaukkua varten sekä piilotasku tärkeimmille esineille. Ergonomisten olkahihnojen ansiosta reppua on miellyttävä kantaa pidempiäkin aikoja. Tietokonetaskussa on patentoitu Dome Protection System, joka suojaa laitteitasi työmatkoilla, vaimentaen iskuja ja suojaavat sisällä olevaa tietokonetta, tablettia ja muita laitteita.

Target CityLite Premium on täynnä upeita yksityiskohtia

Repun yläosassa on vahvistettu ja pehmustettu lokero aurinkolaseille ja etuosassa on vetoketjulla varustettu tasku pienemmille tarvikkeille. Irrotettava Grid-alusta huolehtii, että johdot ja adapterit ovat järjestyksessä. Targus CityLite Premium -repun ulkopuolelta löytyy USB-A -portti, johon liität varavirtalähteen. Näin lataat puhelimen tai tabletin ilman, että varavirtalähdettä täytyy penkoa repusta.

Jämäkkä reppu on valmistettu kestävästä kankaasta

Targus CityLite Premium on erinomainen vaihtoehto, kun etsit modernia, tilavaa ja muunneltavaa tekniikkareppua. Targus CityLite on valmistettu kestävästä 300D-kankaasta ja jämäkkä reppu pysyy pystyssä itsestään jykevän rakenteensa ansiosta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
470 mm
Leveys
290 mm
Syvyys
180 mm
Paino
1740 g

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Tietokonetaskuun sopii max. 15,6” tietokone

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: 300D-kangas. Tilavuus 21 litraa.
Myyntipaketin sisältö
Targus CityLite Premium 15,6” -tietokonereppu
Tuotemerkki
Targus
Valmistajan tuotekoodi
TSB939GL
EAN-koodi
5051794024180
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk