Targus CityLite Convertible 15,6” -tietokonereppu, Harmaa

Targus CityLite Convertible 15,6” -tietokonereppu on moderni, kompakti ja kevyt tietokonereppu. Muunna reppu tietokonelaukuksi käden käänteessä. Kuljeta mukanasi jopa 15,6” kannettavaa tietokonetta, muistiinpanovälineitä tai vaikkapa kokouskansiota. Tietokonereppu sopii takuulla tyyliisi.

Targus CityLite Convertible on reppu, tietokone- ja lähettilaukku yhdessä

Tyylikkään Targus CityLite Convertiblen muutat näppärästi repusta tietokonelaukuksi. Irrota olkahihnat ja piilota hihnat selkämyksessä olevaan taskuun. Näin hihnat eivät ole tielläsi, kun käytät Targus CityLiteä laukkuna. Tai ota vain toinen olkahihna käyttösi, jolloin kuljetat reppua lähettilaukun tavoin.

Mukanasi kaikki mitä koulu- ja työpäivään tarvitset

CityLite Convertiblessä on Targuksen Multi-fit -tietokonetasku, johon mahtuu erikokoiset laitteet ja ne pysyvät mukautuvassa taskussa visusti paikallaan. Tietokoneosiossa on paikka jopa 15,6” näytöllä varustetun kannettavan lisäksi muistiinpanovälineille, kuten kokouskansiolle. Etuosassa on vetoketjulla varustettu tasku pienemmille tarvikkeille.

Tyylikäs CityLite Convertible -reppu valmistettu laadukkaasta kankaasta

Modernin ja tyylikkään CityLite Convertible -repun kaksivärinen ulkovuori on valmistettu kestävästä 300D-kankaasta. Repun rento sporttinen tyyli sopii täydellisesti kokoushuoneeseen tai koulupäivään, kaupungille sekä maailman lentokentille.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
440 mm
Leveys
320 mm
Syvyys
110 mm
Paino
880 g

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Tietokonetaskuun sopii max. 15,6” tietokone

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: 300D-kangas. Tilavuus 15 litraa.
Myyntipaketin sisältö
Targus CityLite Convertible 15,6” -tietokonereppu
Tuotemerkki
Targus
Valmistajan tuotekoodi
TSB937GL
EAN-koodi
5051794024166
  • 1,76 €/kk 36 kk
  • 2,64 €/kk 24 kk
  • 5,28 €/kk 12 kk