Suunto 9 -älykello, White

Virtaviivainen GPS-urheilukello, jossa rannesykemittaus ja jopa 120 tunnin akkukesto. Suunto 9 -älykello on tehty kestämään – aivan kuten sinäkin.

Suunto 9 -älykello huipputarkalla GPS-paikannuksella

Kun haluat urheilukelloltasi vain parasta, Suunto 9 on valintasi. Huipputarkkaa GPS-paikannusta täydentää Suunnon FusedTrack-algoritmi, joka yhdistää GPS-paikannuksen ja kellon liikeanturin tiedot. Tämä vähentää GPS:n tehonkulutusta ja kellon akku kestää pidempään, tarkkuudesta tinkimättä.

Valitse yli 80 eri urheilutilasta

Mitä ikinä harrastatkin, Suunto 9 pysyy vauhdissa mukana. Valitse jokin 80 urheilutilasta ja kello kertoo mm. nopeutesi, välimatkat, sijaintisi sekä sykkeesi. Älykello sopii sinulle, joka liikut paljon ja kovalla teholla. Suunto 9 kannustaa sinua eteenpäin.

Ammattilaisten testaama multisport-kello

Suunto 9 on luotu vaativiin olosuhteisiin. Urheilijat ovat testanneet Suunto 9 -älykelloa tuhansia käyttötunteja äärimmäisissä olosuhteissa ja kello on suunniteltu sekä valmistettu täyttämään ammattiurheilijoiden vaatimukset. Se kestää pakkaset ja kuumimmat helteet. Se on vesitiivis aina 100 metrin syvyyteen asti. Voit luottaa Suunto 9 -kelloon kovissakin seikkailuissa.

Yhdellä latauksella jopa viiden päivän akkukesto

Kolme esimääriteltyä akkutilaa tarjoavat Suunto 9 -älykellolle käyttöaikaa 25 tunnista aina120 tuntiin, myös silloin kun GPS-paikannus on päällä. Liikuntahistoriasi perusteella kello muistuttaa lataamaan akut täyteen. Ja jos kello huomaa, että akku on vähissä harjoittelun aikana, se ehdottaa automaattisesti vaihtamaan toiseen akkutilaan.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
50 mm
Leveys
50 mm
Syvyys
16.5 mm
Paino
72 g

Näyttö

Näytön koko
1.97"
Näytön resoluutio
320 x 300 pikseliä

Akku

Akun ominaisuudet
Harjoittelutila GPS-paikannuksella max. 120 tuntia. 24/7-seurannalla ja mobiili-ilmoituksilla 7 päivää. Aikatilassa jopa 14 päivää.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Suunto-sovellus on yhteensopiva puhelimien kanssa, joissa on Android 5.0 tai uudempi ja Bluetooth 4.0 tai uudempi sekä iOS 11.0 tai uudempi

Kartat ja navigointi

Navigointi
GPS, GLONASS, Galileo, QZSS

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Käyttölämpötila: -20 °C – +55 °C. Ranneke sopii 130-230 mm:n paksuiseen ranteeseen.
Myyntipaketin sisältö
Suunto 9 -älykello, USB-kaapeli, pikaopas, takuutiedote
Tuotemerkki
Suunto
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
SS050143000
Valmistajan tuotesivu
https://www.suunto.com/fi-fi/Tuotteet/Urheilulaitteet-ulkoiluun/suunto-9/
Kestävyyden lisätiedot
Vesitiivis 100 metrin syvyyteen asti.
  • 11,08 €/kk 36 kk
  • 16,62 €/kk 24 kk
  • 33,24 €/kk 12 kk