Suunto 3 Fitness -älykello, Black

Tyylikäs ja älykäs Suunto 3 Fitness seuraa sykettäsi sekä harjoitteluasi, valvoo aktiivisuuttasi ja tarjoaa mukautuvan harjoitteluohjauksen.

Sinulle, joka huolehdit hyvinvoinnistasi: Tyylikäs Suunto 3 Fitness

Suunto 3 Fitness on tyylikkäästi muotoiltu lujatekoinen urheilukello, joka on täynnä älykkäitä ominaisuuksia. Se on suunniteltu sinulle, joka pidät huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Kello myös valvoo unenlaatua, stressitasoa sekä palautumistasi.

Luo kuntoosi sopivan harjoitteluohjelman

Kuntotasosi ja harjoitteluhistoriasi avulla Suunto 3 Fitness luo sinulle kuntoosi sopivan harjoitteluohjelman. Näin voit olla varma, että harjoitustesi kesto ja harjoittelun teho juuri sopivaa Suunto 3 Fitness -urheilukello antaa harjoittelun aikana reaaliaikaista ohjausta, ja pystyt pitämään oikean intensiteetin treenissäsi.

Mittaa sykkeen ranteesta, laskee askeleet ja seuraa aktiivisuuttasi

Rannesykemittauksen avulla Suunto 3 Fitness pysyy sykkeelläsi koko päivän, ilman sykevyötä. Suunto 3 Fitness laskee päivän aikana ottamasi askeleet ja kirjaa poltetut kalorit. Kello mittaa stressi- ja palautumistason. Ja pitämällä kelloa kädessäsi, se seuraa myös öisin unenlaatuasi.

Suunto 3 Fitness -urheilukello sopii jokaiseen lajiin

Suunto 3 Fitness sopii kaikkeen urheiluun. Juoksuun ja pyöräilyyn. Vaellukselle ja kuntosalille. Kello on vesitiivis 30 metrin syvyyteen asti, joten ota kello mukaan uintitreeneihin. Yhdistämällä Suunto 3 Fitness -kellon puhelimeesi, kello seuraa GPS:n avulla kuljettua matkaa ja saat puhelut, viestit sekä ilmoitukset suorana kelloon. Yhdellä latauksella Suunto 3 Fitness -urheilukellon akku kestää jopa 5 päivää.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
43 mm
Leveys
43 mm
Syvyys
14.3 mm
Paino
36 g

Näyttö

Näytön koko
1.69"
Näytön resoluutio
218 x 218 pikseliä

Akku

Akun ominaisuudet
Harjoittelutila ilman GPS-paikannusta max. 40 tuntia ja mobiili-ilmoituksilla 5 päivää. Aikatilassa jopa 10 päivää. Harjoittelutila GPS:llä max. 30 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Suunto-sovellus on yhteensopiva puhelimien kanssa, joissa on Android 5.0 tai uudempi ja Bluetooth 4.0 tai uudempi sekä iOS 11.0 tai uudempi

Kartat ja navigointi

Navigointi
Yhdistetty GPS

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Käyttölämpötila: -20 °C – +60 °C. Ranneke sopii 120-210 mm:n paksuiseen ranteeseen.
Myyntipaketin sisältö
Suunto 3 Fitness, USB-kaapeli, pikaopas, takuutiedote
Tuotemerkki
Suunto
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
SS050018000
Valmistajan tuotesivu
https://www.suunto.com/fi-fi/suunnon-mallistot/suunto-3-fitness/
Kestävyyden lisätiedot
Vesitiivis 30 metrin syvyyteen asti
  • 4,40 €/kk 36 kk
  • 6,60 €/kk 24 kk
  • 13,20 €/kk 12 kk