Suunto 3 -älykello, Pebble White

Suunto 3 -älykello motivoi ympärivuorokautisesti kohti asettamiasi kunto- ja hyvinvointitavoitteita. Tyylikästä, kevyttä ja kestävää kotimaista tekoa.

Kevyt ja kestävä Suunto 3 -urheilukello

Pohjoismaisen luonnon inspiroimissa väreissä hurmaava Suunto 3 -urheilukello on kauttaaltaan kotimaista huippulaatua. Kellon kevyt, mutta kestävä rakenne on vesitiivis 30 metrin syvyyteen asti. Suunto 3 tarjoaa jopa 5 päivää käyttöä jatkuvan aktiivisuusseurannan, sekä älypuhelimesta saapuvien viesti- ja soittoilmoitusten ollessa päällä.

Tavoitteisiisi mukautuva harjoittelunohjaus

Suunto 3:n älykäs harjoittelunohjaus tukee tavoitteitasi niin nykykunnon ylläpidossa, sen kohennuksessa tai todellisessa tehotreenissäkin. Kello luo tavoitteesi perusteella kerrallaan viikon mittaisen ohjelman, joka mukautuu jatkuvasti huomoioiden myös ylimääräiset, sekä väliin jääneet harjoitukset.

Urheilukello juoksuun, uintiin ja salille

Rannesykemittaus mahdollistaa vaivattoman aktiivisuusseurannan lajiin kuin lajiin. Ranteesta havaittavan askelnopeuden pohjalta kello laskee kävely- ja juoksuharjoitusten matkan sekä vauhdin. Suunto 3 on vesitiivis 30 metrin syvyyteen asti, joten sitä voi huoletta pitää uidessa ja treenin jälkeisessä suihkussa.

Unen laatu ja palautuminen etusijalla

Suunto 3:n aktiivisuusseuranta tarkkailee yöaikaan unesi laatua, tarjoten yhteenvedon unen määrästä ja sen merkityksestä palautumiseesi. Päivän aikana kello huolehtii myös stressi- sekä palautumistasostasi, antaen hyödyllisen arvion käytössäsi olevista voimavaroista.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
43 mm
Leveys
43 mm
Syvyys
14.3 mm
Paino
36 g

Näyttö

Näytön koko
1.69"
Näytön resoluutio
218 x 218 pikseliä
Näytön ominaisuudet
Matriisi-värinäyttö, säädettävä LED-taustavalo

Akku

Akun ominaisuudet
Harjoittelutila älypuhelimen GPS-paikannusta hyödyntäen max. 30 tuntia. 24/7-seurannalla ja mobiili-ilmoituksilla jopa 5 päivää. Aikatilassa jopa 10 päivää.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Suunto-sovellus on yhteensopiva puhelimien kanssa, joissa on Android 5.0 tai uudempi ja Bluetooth 4.0 tai uudempi sekä iOS 11.0 tai uudempi

Kartat ja navigointi

Navigointi
Suunto-sovelluksen avulla mahdollisuus hyödyntää älypuhelimen GPS-paikannusta

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Käyttölämpötila: -20 °C – +60 °C. Ranneke sopii 120-210 mm:n paksuiseen ranteeseen. Materiaalit: kehä ruostumatonta terästä, näyttölasi polyamidia, kuori ABS-muovia, ranneke silikonia
Myyntipaketin sisältö
Suunto 3 -älykello, USB-kaapeli, pikaopas, takuutiedote
Tuotemerkki
Suunto
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
SS050416000
EAN-koodi
6417084504401
Valmistajan tuotesivu
https://www.suunto.com/fi-fi/suunnon-mallistot/suunto-3/
Kestävyyden lisätiedot
Vesitiivis 30 metrin syvyyteen asti
  • 6,36 €/kk 36 kk
  • 9,54 €/kk 24 kk
  • 19,08 €/kk 12 kk