Sony XB31 langaton kaiutin, Musta

Sony XB31 langaton kaiutin nostaa bileiden tunnelman aivan uudelle tasolle. Jokaista biittiä parantava Extra Bass sekä kolmiulotteisen äänikokemuksen tarjoava Live Sound -tila luovat festaritunnelman missä ikinä oletkin. Veden- ja pölynkestävä, joten ota kaiutin mukaan uima-altaalle tai rannalle.

Sony XB31 langaton kaiutin Live Sound -tilaäänellä

Sony XB31 -kaiuttimet on tarkasti suunniteltu tuottamaan kolmiulotteinen musiikkikokemus. DSP-tekniikkaa hyödyntävät kaksi 48 mm:n kaiutinta tuuttaavat ilmoille voimakkaan äänen ja tuhdin basson, jotta sinä ja ystäväsi voivat nauttia festaritunnelmasta.

Langaton kaiutin on taattu tunnelmankohottaja

Valoilla luot juhlatunnelmaa. Sony XB31 kaiuttimen valoreunukset sekä vilkkuvat valot viimeistelevät bileiden tunnelman, jota täydentää kaiuttimen Party Booster: napauta kaiutinta ja lisäät musiikin päälle skrätsäystä, virveliä, bassorumpua tai lehmänkelloa. Mitä kovempaa napautat, sitä kovempaa ääni kuuluu. Langattomalla Party Chain -ominaisuudella liität jopa 100 langatonta Bluetooth-kaiutinta yhteen, synkronoiden musiikin ja valot.

Pestävä ja vedenkestävä Sony XB31 -kaiutin

Sony XB31 -kaiuttimessa on erityinen ruostesuojaus, joten ei haittaa vaikka kaiutin putoaisi veteen. Pölyn- ja vedenkestävän kaiuttimen peseminen on helppoa, kiitos japanilaissa valmistetun materiaalin ansiosta. IP67-luokituksen ansiosta voit ottaa kaiuttimen mukaan rannalle tai metsään.

Jopa vuorokauden akkukesto

Jopa 24 tunnin akkukeston ansiosta kaiutin pysyy menossa mukana koko päivän. Myös Extra Bass -tilan ollessa päällä kaiutin kestää jopa 14 tunnin juhlintaa. Sony XB31 toimii myös varavirtalähteenä, joten kun puhelimesi virta on vähissä, liitä luuri latausjohdolla kaiuttimeen ja lataus käynnistyy.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
87 mm
Leveys
231 mm
Syvyys
81 mm
Paino
890 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto jopa 24 tuntia (vakiotila, valot sammutettu), noin 14 tuntia (Extra Bass -tila ja valot päällä)

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2
USB-standardi
micro-USB v2.0
NFC-lähiluku
kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
Stereominiliitin, USB-A, MicroUSB

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiutinelementin koko: 2 kpl 48 mm:n kaiutinta. Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
Myyntipaketin sisältö
Sony XB31 -kaiutin, MicroUSB-kaapeli, pikaohje
Tuotemerkki
Sony
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
SRSXB31B.CE7
EAN-koodi
4548736072954
Pölynkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
Pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokituksen mukaisesti. Kestää lyhytaikaisen (max. 30 min) upotuksen veteen. Iskunkestävä MIL-STD 810 F -standardin mukaisesti
Iskunkestävyys
kyllä
  • 2,46 €/kk 36 kk
  • 3,69 €/kk 24 kk
  • 7,38 €/kk 12 kk