Sony WI-C400 langattomat kuulokkeet, Valkoinen

Sony WI-C400 langattomat kuulokkeet sopivat tyyliisi. Bluetooth-kuulokkeet istuvat miellyttävästi korviisi ja 9 mm:n kuuloke-elementit tarjoavat täyteläisen äänen. Saa värinäilmoitukset viesteistä ja tulevista puheluista. Akkukesto on jopa 20 tuntia, joten kuulokkeet pysyvät matkassasi koko päivän.

Langattomat Sony WI-C400 -kuulokkeet

Tyylistä ja laadukkaasta äänentoistosta ei kannata tinkiä. Yhdistä Sony WI-C400 Bluetooth-kuulokkeet langattomasti One Touch -yhteydellä. Napauta vain NFC:llä varustetulla puhelimellasi kuulokkeiden NFC-logoa ja yhteys on luotu.

Kuulokkeet soivat koko päivän

Pitkäkestoinen akku soi laadukkaasti lähes koko päivän. Sony WI-C400 -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella jopa 20 tuntia. Ja mikäs soidessa, sillä niskan taakse asettuva kuulokesanka istuu miellyttävästi, joten kuuntele lempimusiikkiasi vaikka koko päivän.

Värinähälytykset puheluista ja viesteistä

Sony WI-C400 -kuulokkeiden 9 mm:n kuuloke-elementit takaavat laadukkaan ja selkeän äänentoiston. Kuulokkeet synkronoituvat puhelimesi kanssa. Saat ilmoitukset viesteistä ja saapuvista puheluista värinäilmoituksella. Et missaa puhelua tai viestiäkään.

Ääniohjaa puhelintasi ja soita handsfree-puhelut Sony WI-C400 -kuulokkeilla

Sotkeutumattomat kaapelit pidät näppärästi piilossa Sony WI-C400 -kuulokkeiden niskasankaan kiinnitettynä. Kuulokkeiden kauko-ohjaimessa on helppokäyttöiset painikkeet, joilla ohjaat musiikkia, ohjaat puhelintasi ääniohjauksella ja soitat handsfree-puhelut.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
35 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto jopa 20 tuntia. Akun latausaika noin 4,5 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä
USB-standardi
micro-USB v2.0
NFC-lähiluku
kyllä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementti: 9 mm, taajuusvaste 8-22 000 Hz
Myyntipaketin sisältö
Sony WI-C400 kuulokkeet, MicroUSBlatauskaapeli, neljä paria korvasovitteita (SS, S, M, L)
Tuotemerkki
Sony
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
WIC400W.CE7
EAN-koodi
4548736063815
  • 0,80 €/kk 36 kk
  • 1,20 €/kk 24 kk
  • 2,40 €/kk 12 kk