Sony WH-CH700N langattomat kuulokkeet, Musta

Sony WH-CH700N langattomat kuulokkeet on varustettu taustahälyn (AINC) poistolla. Yhden painalluksen hälynpoisto mukautuu ympäristöön ja hiljentää melun matkustaessasi. Nauti lempimusiikistasi langattomasti ja ilman ympäristön ääniä.

Langattomat Sony WH-CH700N -kuulokkeet hälynpoistolla

Langattomat Sony WH-CH700N -kuulokkeet ovat erinomainen matkakumppani. Kuulokkeiden AINC (Artificial Intelligence Noise Cancelling) -hälynpoisto analysoi taustaääniä ja säätää äänentoiston optimaaliseksi lentokoneessa, junassa ja muissa meluisissa ympäristöissä. Aktivoi hälynpoisto yhdellä napinpainalluksella ja keskity musiikkiin tai podcasteihin.

Yhdistä helposti ja nopeasti NFC:n avulla

Sony WH-CH700N -kuulokkeiden asennus on helppoa. Liitä ne puhelimeesi NFC One Touch -toiminnolla. Kosketa kuulokkeiden N-merkintää NFC-yhteensopivalla puhelimella ja aloita kuuntelu vaikka heti. Eikö laitteessasi ole NFC:tä? Ei hätää. Voit yhdistää kuulokkeet myös manuaalisesti Bluetooth-yhteydellä laitteesi asetusvalikosta.

Huippuluokan äänentoisto

Kuulokkeiden 40 mm:n kaiutinelementit tuottavat syvän basson ja laajan taajuusalueen. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) palauttaa suosikkibiisisi pienimmätkin yksityiskohdat esiin. Sony WH-CH700N -kuulokkeet siis hemmottelevat korviasi korkealaatuisella äänentoistolla, joka on hätkähdyttävän lähellä alkuperäistä tallennetta. Aivan kuin olisit äänitysstudiossa.

Sony WH-CH700N -kuulokkeet jopa 35 tunnin akkukestolla

Anna musiikin soida. Sony WH-CH700N -kuulokkeiden litiumioniakku pistää popin soimaan jopa 35 tunniksi. Ja vain 10 minuutin pikalatauksella saat 60 minuutiksi kuunteluaikaa. Pehmeät korvatyynyt istuvat korviesi ympärille ja tuntuvat miellyttäville. Taittuvan kuulokesangan ansiosta kuulokkeet mahtuvat pieneen tilaan, ja ne on helppo sujauttaa matkalaukkuun mukaan.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
240 g

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 35 tuntia (Bluetooth, hälynpoisto päällä), valmiusaika jopa 8 päivää (Bluetooth, hälynpoisto ei käytössä). Akun latausaika noin 7 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1
USB-standardi
micro-USB v2.0
NFC-lähiluku
kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
3,5 mm:n audioliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementin koko: 40 mm, taajuusvaste 7 – 20 000 Hz, impendanssi 22 ohmia, DSEE
Myyntipaketin sisältö
Sony WH-CH700N -kuulokkeet, 1,2 metrin kuulokejohto, MicroUSB-latauskaapeli
Tuotemerkki
Sony
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
WHCH700NB.CE7
EAN-koodi
4548736070394
Valmistajan tuotesivu
https://www.sony.fi/electronics/pantakuulokkeet/wh-ch700n
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk