Sony WF-SP800N langattomat urheilukuulokkeet, Musta

Langattomat Sony WF-SP800N -urheilukuulokkeet digitaalisella taustahälyn poistolla. Veden- ja hienkestävät kuulokkeet soivat 9 tuntia yhtä soittoa.

Täysin langattomat Sony WF-SP800N -urheilukuulokkeet

Aidosti langattomat Sony WF-SP800N -urheilukuulokkeet istuvat miellyttävästi korviisi. Pehmustettu tukikaaren ja kolmiulotteisen muotoilunsa ansiosta urheilukuulokkeissa on napakka ja miellyttävä istuvuus. Sinä liikut, kuulokkeet pysyvät paikallaan.

Hien- ja vedenkestävät kuulokkeet digitaalisella taustahälyn poistolla

Veden- ja hienkestävät Sony WF-SP800N -kuulokkeet tarjoavat syvän bassoäänen sekä digitaalisen taustahälyn poiston. Kuulokkeiden IP55-luokitus takaa, etteivät roiskeet, hiki tai pöly pysäytä menoa eikä treenejäsi. Voit myös huuhdella vedenpitävät kuulokkeet treenien jälkeen.

Akkukesto latauskotelon kanssa jopa 26 tuntia

Kuulokkeiden latauskotelo suojaa Sony WF-SP800N -kuulokkeitasi ja lataa kuulokkeiden akut. Täydellä latauksella kuulokkeet soivat 9 tuntia ja latauskotelon avulla toiset 9 tuntia. Nautit siis 18 tuntia musiikista ilman taustahälyä. Jos taas kuuntelet ilman hälynpoistoa, toistoaika on peräti 26 tuntia. 10 minuutin pikalatauksella saat jopa tunnin lisää kuunteluaikaa.

Adaptive Sound Control mukauttaa äänentoiston ympäristösi mukaan

Extra Bass -äänentoisto varmistaa, että pysyt rytmissä. Jykevä bassoääni antaa extraboostin treeneihisi. Sony WF-SP800N -kuulokkeissa on digitaalinen taustahälyn poisto, joten voit keskittyä täysin treenimusiikkiin. Kuulokkeet tunnistavat oletko juoksulenkillä vai kävelyllä, odotatko vai matkustatko. Adaptive Sound Control mukauttaa äänentoiston sen mukaan missä olet ja mitä teet.

Helppokäyttöiset Sony WF-SP800N -urheilukuulokkeet

Kuulokkeiden helppokäyttöisten kosketustoimintojen avulla toistat ja keskeytät kappaleita, säädät äänenvoimakkuutta. Aseta sormesi nappikuulokkeen päälle, äänenvoimakkuus vaimenee ja kuulet ympäristön äänet. Sony WF-SP800N -urheilukuulokkeet tukevat myös Google Assistant-, Alexa- tai Siri -ääniohjausta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
9.8 g

Akku

Akun ominaisuudet
Kuulokkeiden akkukesto max. 9 tuntia tai 13 tuntia ilman hälynpoistoa. Akun latausaika noin 2,5 tuntia. Latauskotelon akun latausaika noin 3 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0
USB-standardi
USB-C v2.0

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiutinelementti: 6 mm.
Myyntipaketin sisältö
Sony WF-SP800N -kuulokkeet, latauskotelo, USB-latauskaapeli
Tuotemerkki
Sony
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
WFSP800NB.CE7
EAN-koodi
5013493384514
Pölynkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotesivu
https://www.sony.fi/electronics/truly-wireless/wf-sp800n
Kestävyyden lisätiedot
Vesitiiviit IP55-luokituksen mukaisesti
  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk