Sony SRS-XB33 Extra Bass -kaiutin, Musta

Festivaalit siellä missä sinäkin. Iskun- ja vedenkestävä Sony SRS-XB33 Extra Bass -kaiutin. Jykevä Extra Bass -äänentoisto ja 24 tunnin akkukesto.

Iskun- ja vedenkestävä Sony SRS-XB33 Extra Bass -kaiutin

Juhli missä vain, milloin vain. Iskun-, pölyn- ja vedenkestävässä Sony SRS-XB33 Extra Bass -kaiuttimessa yhdistyy upea äänentoisto ja lujakestoinen rakenne. Langaton kaiutin soi missä tahansa. Kaiutin on vedenpitävä ja suojattu suolavedeltä, joten ota SRS-XB33-kaiutin mukaan merenrannalle tai altaalle. Tai pese kaiutin huoletta.

Nauti jykevästä Extra Bass -äänentoistosta

Nauti jykevästä äänestä. Sonyn X-Balanced Speaker Unit -kaiutin tuottaa korkealaatuisen äänen ja voimakkaan äänenpainotason. Extra Bass -kaiuttimen kaksoispassiivielementit ja täyden äänialueen kaiuttimet parantavat etenkin matalia taajuuksia ja antavat bassoon potkua. Lopputuloksena on rikas, syvä ja uskomaton soundi.

Sony SRS-XB33 Extra Bass -kaiutin luo festivaalitunnelmaa

Festivaalit mukanasi. Paina Sony SRS-XB33 Extra Bass -kaiuttimen Live Sound -painiketta ja koe musiikki uudella tavalla. Live Sound luo kolmiulotteisen äänentoiston DSP-tekniikan avulla. SRS-XB33-kaiuttimessa on kaiutin valo ja monivärinen valoreunus, jotka vilkkuvat musiikin tahdissa. Tai liitä useampi kaiutin yhteen Party Connect -toiminnolla, joka liittää jopa 100 yhteensopivaa Bluetooth-kaiutinta yhteen.

Yhdellä latauksella Extra Bass jytisee jopa 24 tuntia

Sony SRS-XB33 Extra Bass -kaiutin soi yhdellä latauksella jopa vuorokauden ympäri. Extra Bass -valaistus päällä virtaa riittää 14 tunniksi. Näin järeällä akulla lataat tarvittaessa myös puhelintasi kaiuttimen USB-liittimellä. Kaiutin sopii myös kotitoimistolle, sillä SRS-XB33-kaiuttimella soitat handsfree-puhelut.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
97 mm
Leveys
246 mm
Syvyys
106 mm
Paino
1100 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto noin 24 tuntia

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0
USB-standardi
2.0
NFC-lähiluku
kyllä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusalue: 20 – 20 000 Hz
Myyntipaketin sisältö
Sony SRS-XB33 -kaiutin, USB-kaapeli
Tuotemerkki
Sony
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
SRSXB33B.CE7
EAN-koodi
4548736109315
Pölynkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotesivu
https://www.sony.fi/electronics/langattomat-kaiuttimet/srs-xb33/
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävä IP67-luokituksen mukaisesti.
  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk