Skullcandy Uproar -kuulokkeet, Musta

Skullcandy Uproar -kuulokkeissa uhkeat kuuloketyynyt ja muhkeat bassot. Tap Tech -napilla hallitset musiikkia ja puheluita.

Täyttä mukavuutta, bassoista tinkimättä

Skullcandy Uproar -kuulokkeiden uhkeat kaiuttimet tarjoavat muhkeat bassot. Teknonahkaiset korvatyynyt tuntuvat mukavalle päässä. Kevyt kuulokkeet tarjoavat lempibiisisi hyökkäävän voimakkaalla bassolla, lämpimän luonnollisella keskiäänillä ja kirkkailla diskanteilla.

TapTech ohjaa musiikkia ja puheluita

Täppää kerran ja musiikki alkaa soida. Kaksois-täppäyksellä seuraavaan kappaleeseen ja kolmella täppäyksellä pääset biisin alkuun. Skullcandy Uproar -kuulokkeiden TapTech -napilla ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin.

Suunniteltu hiihtohississä

Skullcandy-kuulokkeiden takaa löytyy entinen skeittaaja ja lumilautailija Rick Alden. Rick jos kuka tiesi, kuinka hankalaa oli nauttia lempimusiikista ja vastata puheluihin kesken laskun. Joten laskujen välillä hän suunnitteli oman kuulokemerkin. Skullcandystä tuli nopeasti surffaajien, skeittaajien ja snoukkaajien suosikkimerkki – kiitos laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään muotoilun sekä uskomattoman basson ansiosta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
134 g

Yhteensopivuus

Liittimet
3.5 mm kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz, impendanssi 32 Ω, kuulokejohdon pituus 1,30 m, 40 mm:n kuuloke-ementit
Myyntipaketin sisältö
Skullcandy Uproar -kuulokkeet
Tuotemerkki
Skullcandy
Valmistajan takuu
24 kk

19,00

Norm.   24,00