Skullcandy Smokin' Buds 2 -nappikuulokkeet, Valkoinen

Skullcandy Smokin’ Buds 2 -nappikuulokkeissa yhdistyvät keveys, pieni koko sekä muhkea basso. Kaukosäätimellä ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin.

Skullcandy Smokin’ Buds 2 -kuulokkeiden muodolla on väliä

Skullcandy Smokin’ Buds 2 ovaalinmuotoiset kuulokenapit istuvat mukavasti korvaan. Kuulokkeiden Off-Axis-muotoilu perustuu korvan luonnollisiin muotoihin. Ne eristävät ulkoisen melun ja samalla nappikuulokkeet tuottavat jyhkeän basson, selkeän sekä kirkkaan diskantin.

Kuulokejohdossa kaukosäädin

Litteässä ja sotkeutumattomassa kuulokejohdossa on nerokkaan yksinkertainen kaukosäädin. Yhdellä napilla ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin. Paina kerran ja musiikki alkaa soida. Paina kaksi kertaa ja siirryt seuraavaan kappaleeseen. Kolmella painalluksella pääset biisin alkuun.

Suunniteltu hiihtohississä

Skullcandy-kuulokkeiden takaa löytyy entinen skeittaaja ja lumilautailija Rick Alden. Rick jos kuka tiesi, kuinka hankalaa oli nauttia lempimusiikista ja vastata puheluihin kesken laskun. Joten laskujen välillä hän suunnitteli oman kuulokemerkin. Skullcandystä tuli nopeasti surffaajien, skeittaajien ja snoukkaajien suosikkimerkki – kiitos laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään muotoilun sekä uskomattoman basson ansiosta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
14 g

Yhteensopivuus

Liittimet
3.5 mm kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz, impendanssi 16 Ω, kuulokejohdon pituus 1,3 metriä
Myyntipaketin sisältö
Skullcandy Smokin' Buds 2 -nappikuulokkeet
Tuotemerkki
Skullcandy
Valmistajan takuu
24 kk
EAN-koodi
878615082113

24,00