Skullcandy Grind -kuulokkeet, Valkoinen

Skullcandy Grindit ovat näyttävät ja miellyttävät on-ear -kuulokkeet muhkealla soundilla. Tap Tech -napilla hallitset musiikkia ja puheluita.

Klassisen tyylikkäät Skullcandy Grindit

Skullcandy Grind -kuulokkeet ovat tehty kestämään. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut kuulokkeet ovat kevyet ja ne tuntuvat mukavalle päässä. Skullcandy Grind kuulokkeissa on uhkeat on ear -korvatyynyt sekä kestävä metallinen panta. Klassiset kuulokkeet tarjoavat lempibiisisi hyökkäävän voimakkaalla bassolla, lämpimän luonnollisella keskiäänillä ja kirkkailla diskanteilla.

TapTech ohjaa musiikkia ja puheluita

Täppää kerran ja musiikki alkaa soida. Kaksois-täppäyksellä seuraavaan kappaleeseen ja kolmella täppäyksellä pääset biisin alkuun. Skullcandy Grind -kuulokkeiden TapTech -napilla ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin.

Suunniteltu hiihtohississä

Skullcandy-kuulokkeiden takaa löytyy entinen skeittaaja ja lumilautailija Rick Alden. Rick jos kuka tiesi, kuinka hankalaa oli nauttia lempimusiikista ja vastata puheluihin kesken laskun. Joten laskujen välillä hän suunnitteli oman kuulokemerkin. Skullcandystä tuli nopeasti surffaajien, skeittaajien ja snoukkaajien suosikkimerkki – kiitos laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään muotoilun sekä uskomattoman basson ansiosta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
190 mm
Leveys
177.8 mm
Paino
170 g

Yhteensopivuus

Liittimet
3,5 mm kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz, impendanssi 34 Ω, kuulokejohdon pituus 1,3 metriä
Myyntipaketin sisältö
Skullcandy Grind -kuulokkeet, kuulokejohto
Tuotemerkki
Skullcandy
Valmistajan takuu
24 kk
EAN-koodi
878615075498

19,00

Norm.   29,00