Screenor-näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) -tabletille

Iskunkestävästä karkaistusta panssarilasista valmistettu Screenor Premium Tempered -näytönsuojalasi antaa parhaan mahdollisen suojan putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan.

Galaxy Tab A 10.1 (2016) -tabletille

Erikoisvalmistettu Screenor-suojalasi sopii yksi yhteen Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) -tabletin näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tabletin näytön reunoilta tarraliuskoillaan. Suojalasin alle jää hieman ilmaa, joka oikein asennettuna ei vaikuta näytön kosketusherkkyyteen.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Tabletin näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa eikä lasi hajoa sirpaleiksi.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Premium Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3kk laatutakuu kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko
10.1"

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) -tabletit

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: Karkaistu lasi (Kovuus 9H)
Myyntipaketin sisältö
Suojalasit, suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat, kohdistustarra
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16258
Valmistajan tuotesivu

29,00