Screenor-näytönsuojalasi Huawei P Smart tai Honor 9 Lite -puhelimelle

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa Huawei P Smart tai Honor 9 Lite -puhelintasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen Huawei P Smartin ja Honor 9 Lite näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Huawei P Smart tai Honor 9 Lite -puhelimelle

Huomaamaton näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti Huawei P Smartin ja Honor 9 Lite näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Huawei P Smart ja Honor 9 Lite

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor-suojalasi, puhdistusliinat ja kohdistustarra
Tuotemerkki
Huawei
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16424

24,00