Screenor-näytönsuojalasi Huawei P Smart 2019/Honor 10 Lite -puhelimelle

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa Huawei P Smart 2019/Honor 10 Lite -puhelintasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimien näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Huawei P Smart 2019 / Honor 10 Lite -malleille

Huomaamaton Screenor-näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja iskuilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Huawei P Smart 2019 ja Honor 10 Lite

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor-näytönsuojalasi Huawei P Smart 2019/Honor 10 Lite -puhelimelle
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16445
EAN-koodi
6438327164459

24,00