Screenor-näytönsuojalasi Huawei Mediapad M3 Lite 10 -tabletille

Iskunkestävästä karkaistusta panssarilasista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa tablettiasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan.

Näytönsuojalasi Huawei Mediapad M3 Lite 10 -tabletille

Erikoisvalmistettu Screenor-suojalasi sopii yksi yhteen MediaPad M3 Liten 10.1 -tuumaisen näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti tabletin näytön reunoilta. Suojalasin alle jää hieman ilmaa, joka oikein asennettuna ei vaikuta näytön kosketusherkkyyteen.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Tabletin näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. Ja mikä tärkeintä: tabletin oma näyttö säilyy todennäköisemmin ehjänä ja vältyt kalliilta huollolta.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko
10.1"

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Huawei Mediapad M3 Lite 10

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9H)
Myyntipaketin sisältö
Suojalasi, suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarrat
Tuotemerkki
Screenor

9,00