Screenor Ultra Thin -näytönsuojalasi Apple iPhone X/XS -puhelimelle

Erittäin ohuesta SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa Apple iPhone X ja Apple iPhone XS -puhelimen näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Vain 0,2 mm ohut karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin karkaisematon lasi.

Näytönsuojalasi Apple iPhone X/XS-malleille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Screenor Ultra Thin -suojalasi sopii yksi yhteen Apple iPhone X ja iPhone XS -mallien näytön kanssa. Saksalainen SCHOTT AS 87 eco on ympäristöystävällisesti ja kemiallisesti vahvistettu lasimateriaali. Lämpökäsittelemällä karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi, eikä se vääristä värejä tai kuvan terävyyttä.

Vain 0,2 mm ohut ja samalla helppo asentaa

Huomaamaton Screenor Ultra Thin -näytönsuojalasi on vain 0,2 mm ohut ja suojalasin kosketusherkkyys on erittäin tarkkaa. Taipuisa näytönsuojalasi on helppo asentaa. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

Yli 9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu karkaistu lasi on yli 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone X ja Apple iPhone XS

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: SCHOTT-lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor-suojalasi, puhdistusliinat ja kuvalliset asennusohjeet
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
18003

34,00