Screenor Ultra-Thin -näytönsuojalasi Apple iPhone 6/6s/7/8 Plus -puhelimelle

Erittäin ohuesta SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus ja iPhone 8 Plus -puhelimen näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Vain 0,2 mm ohut karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin karkaisematon lasi.

Näytönsuojalasi Apple iPhone Plus-malleille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Screenor Ultra Thin -suojalasi sopii yksi yhteen Apple suojaa iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus ja iPhone 8 Plus -mallien näytön kanssa. Saksalainen SCHOTT AS 87 eco on ympäristöystävällisesti ja kemiallisesti vahvistettu lasimateriaali. Lämpökäsittelemällä karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi, eikä se vääristä värejä tai kuvan terävyyttä.

Vain 0,2 mm ohut ja samalla helppo asentaa

Huomaamaton Screenor Ultra Thin -näytönsuojalasi on vain 0,2 mm ohut. Lasimateriaali on suunniteltu alun perin puhelinten sormenjälkitunnistimia varten ja suojalasin kosketusherkkyys on erittäin tarkkaa. Taipuisa näytönsuojalasi on helppo asentaa. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

Yli 9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu karkaistu lasi on yli 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor-näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu SCHOTT-lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor-suojalasi, puhdistusliinat ja kohdistustarra
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
18002
EAN-koodi
6438327180022

34,00