Screenor Full Cover -näytönsuojalasi iPhone XS/11 Pro -puhelimelle

Iskunkestävästä lasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi suojaa iPhone XS ja iPhone 11 Pro -puhelimen koko etupaneelia putoamiselta, iskuilta ja naarmuilta.

Full Cover -näytönsuojalasi iPhone XS ja iPhone 11 Pro -malleille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen iPhone XS:n ja iPhone 11 Pron näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä Full Cover -näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor-näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone XS & Apple iPhone 11 Pro

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor Full Cover -suojalasi, suomenkieliset asennusohjeet ja puhdistusvälineet
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16013
EAN-koodi
6438327160130

24,00