Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S9+ -puhelimelle

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi suojaa Samsung Galaxy S9+ -puhelintasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor -suojalasi sopii yksi yhteen Galaxy S9+ -puhelimen näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Galaxy S9+ -mallille

Screenor -näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti Samsung Galaxy S9+:n näyttöön reunoistaan, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Full Cover -mallisen suojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor-suojalasi, puhdistusliinat ja kohdistustarra
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16281

29,00