Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A71 -puhelimelle

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi suojaa Samsung Galaxy A71 -puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy A71 -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Samsung Galaxy A71:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivulta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Näytönsuojalasi on helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -suojalasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja lasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta kehys. Paketissa on mukana suomenkieliset ohjeet, tarvittavat puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista näytönsuojalasi saattaa hajota, mutta rikkoutuessaan lasi jää levyksi, joka on helppo irrottaa.

Screenor-suojalaseilla 3 kuukauden laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on kolmen kuukauden laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoutumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Samsung Galaxy A71

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: Karkaistu lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor-suojalasi, puhdistusliinat ja kohdistustarra
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16317
EAN-koodi
6438327163179

29,00