Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor 8X -puhelimelle

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi suojaa Honor 8X -puhelintasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor-suojalasi sopii yksi yhteen Honor 8X:n näytön kanssa.

Full Cover -näytönsuojalasi Honor 8X -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Honor 8X:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Honor 8X

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor 8X -puhelimelle
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16444

29,00