Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20+ -puhelimelle

Iskunkestävä Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20+ -puhelimelle. Erikoisvalmistettu suojalasi suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20+ -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Curved -suojalasi sopii yksi yhteen Samsung Galaxy S20+:n näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti puhelimen näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näytönsuojalasi on nimensä mukaisesti kaareva ja siinä on musta reunuspainatus, joka täydentää puhelintasi ja suojaa puhelimen näyttöä myös sivulta, huomaamattomasti.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. Huom! Valmista ei suosittele kaarevaa näytönsuojalasia käytettäväksi puhelimen suojakuoren kanssa, sillä suojakuori saattaa rikkoa Screenor Curved -näytönsuojalasin.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Curved -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Samsung Galaxy S20+

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor-suojalasi, puhdistusliinat ja kohdistustarra
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
16323
EAN-koodi
6438327163230

29,00