Screenor Anti-Blue -näytönsuojalasi iPhone 6/6s/7/8 -puhelimelle

Iskunkestävästä karkaistusta panssarilasista valmistettu Screenor Anti-Blue -näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä putoamiselta, iskuilta ja naarmuilta. Suojalasin Anti-Blue suodattaa unensaantia heikentävää sinistä valoa.

Suodattaa sinistä valoa ja UV-valoa

Lisäksi Screenor suojaa silmiäsi. Screenor Anti-Blue suodataa puhelimen näytön sinistä valoa ja UV-valoa. Piristävä sininen valo saattaa heikentää unenlaatua ja vaikeuttaa nukahtamista. Samalla suojalasi parantaa näytön kontrastia, joten puhelimen näyttö heijastaa kirkkaammin ja terävämmin.

9 kertaa lasia kovempaa kuin lasi

Lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa eikä hajoa sirpaleiksi.

3 kk laatutakuu

Screenor Premium Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3kk laatutakuu kiinnipysymisen, rikkoontumisen, naarmuuntumisen ja asennusvirheiden varalta. Lue lisää laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone 6/6s/7/8

Muut tiedot

Tuotemerkki
Screenor
EAN-koodi
6438327170085

24,00