Screenor Anti-Blue -näytönsuojalasi Apple iPhone X -puhelimelle

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Anti-Blue -suojalasi suojaa Apple iPhone X:n näyttöä ja suodattaa unensaantia heikentävän sinisen valon. Erikoisvalmistettu Screenor-suojalasi sopii yksi yhteen iPhone X -puhelimen näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Apple iPhone X -mallille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti iPhone X:n näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa.

Suodattaa UV- ja sinisen valon

Screenor Anti-Blue suojaa myös silmiäsi. Se suodattaa puhelimen näytön sinisen valon ja UV-valon, jotka saattavat iltaisin heikentää unenlaatua ja vaikeuttaa nukahtamista. Saat unenpäästä paremmin kiinni. Samalla suojalasi parantaa iPhone X -puhelimen näytön kontrastia, ja näyttö toistaa värit ja muodot kirkkaammin sekä terävämmin.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
iPhone X

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: karkaistu lasi (kovuus 9 H)
Myyntipaketin sisältö
Screenor Anti-Blue-suojalasi, puhdistusliinat ja kohdistustarra
Tuotemerkki
Screenor
Valmistajan takuu
3 kk
Valmistajan tuotekoodi
17018
EAN-koodi
6438327170184

24,00