Samsung Galaxy Buds langattomat nappikuulokkeet, Musta

Samsung Galaxy Buds langattomat nappikuulokkeet ovat istuvat miellyttävästi korviisi ja tarjoavat upean AKG-äänentoiston. Yhdellä latauksella kuusi tuntia ja latauskotelon kanssa jopa 13 tuntia musiikinkuuntelua. Kuuntele langattomasti ja lataa langattomasti vaikka Galaxy S10 -puhelimen avulla.

Langattomat Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet

Nauti upeasti soivista Samsung Galaxy Buds -nappikuulokkeista. Liitä nappikuulokkeet nopean sekä kätevän pariliitoksen avulla ja nauti musiikista langattomasti. Pienikokoiset kuulokkeet kulkevat helposti mukanasi.

Galaxy Buds -kuulokkeet soivat upeasti

Olet aina eturivissä. Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden täyteläinen High Resolution Live on AKG:n äänisuunnittelijoiden kalibroima. Taustahäly ei pilaa kuunteluasi, sillä uuden sukupolven adaptiivinen kaksoismikrofoni vähentää ympäristön ääniä. Galaxy Buds -nappikuulokkeet tunnistavat ympäristön äänet ja kuulet yllättävät tilanteet ympärilläsi.

Kuuntele langattomasti ja lataa langattomasti

Kevyet ja ergonomisesti muotoillut Samsung Galaxy Buds -nappikuulokkeet istuvat korviin miellyttävästi ja kuulokkeet pysyvät paikallaan lenkillä tai treeneissä. Yhdellä latauksella Galaxy Buds -kuulokkeet soivat kuusi tuntia ja latauskotelolla kuuntelet musiikkia jopa 13 tuntia. Kun on aika ladata kuulokkeet, voit käyttää yhteensopivan Galaxy-laitteen langatonta virran jakoa.

Tekniset tiedot

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 6 tuntia, latauskotelolla yhteensä 13 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella 3 tuntia kuunteluaikaa.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0

Yhteensopivuus

Liittimet
Latauskotelossa USB-C
Yhteensopivuus
Android- ja iOS-yhteensopivat

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
AKG:n High Resolution -äänentoisto
Myyntipaketin sisältö
2 kpl Samsung Gear Buds -nappkuuloketta, latauskotelo
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
SM-R170NZKANEE
EAN-koodi
8801643664978
Valmistajan tuotesivu
https://www.samsung.com/fi/wearables/galaxy-buds-r170/SM-R170NZKANEE/
Kestävyyden lisätiedot
Hienkestävät nappikuulokkeet
  • 4,40 €/kk 36 kk
  • 6,60 €/kk 24 kk
  • 13,20 €/kk 12 kk