Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeet, Pronssi

Langattomat Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeet sopivat joka hetkeen. Erinomainen äänentoisto, aktiivinen kohinanvaimennus ja pitkään kestävä akku.

Aidosti langattomat Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeet

Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeiden ennenkuulumaton muotoilu tarjoaa uskomattoman äänentoiston. Nappikuulokkeet seuraavat korvan sekä kasvojen aarteita, joten 12 mm:n kaiuttimet ja AKG:n optimoima äänenlaatu pääsevät oikeuksiinsa. Kuulokkeissa on kiiltävä pinta ja ne on pakattu korurasiaan muistuttavaan latauskoteloon. Kotelon nappaat kätevästi mukaan.

Nappikuulokkeissa aktiivinen kohinanvaimennus

Keskity siihen, mikä sinulle on tärkeää ja sulje melu ulkopuolelle. Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeiden aktiivinen kohinanvaimennus suodattaa melun ja taustahälyn. Langattomat nappikuulokkeet istuvat korviisi mukavasti ja ilmavasti, vaikka koko päiväksi.

Kolme sisäänrakennettua mikrofonia, joten tulet kuulluksi tarkasti ja kirkkaasti

Kolmen sisäänrakennetun mikrofonin ja äänentunnistimen avulla saat Galaxy Buds Live -kuulokkeilla parhaan äänenlaadun. Äänentunnistin havaitsee kun leukasi liikkuu ja leukasi tärisee. Tämä tieto muunnetaan äänisignaaliksi ja takaa entistäkin paremman äänenlaadun. Myös kohinan keskellä.

Samsung Galaxy Buds Live soivat pitkään

Kuuntele musiikkia töissä, työmatkalla ja vielä kauan senkin jälkeen, sillä Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeissa on pitkäkestoinen akku. Yhdellä latauksella kuuntelet musiikkia 6 tuntia ja latauskotelolla kuulokkeiden akku kestää jopa 21 tuntia. Ja vain viiden minuutin pikalatauksella saat tunnin lisää toistoaikaa soittolistaasi tai uusimman podcast-jakson kuunteluun.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
27.3 mm
Leveys
16.5 mm
Syvyys
14.9 mm
Paino
5.6 g

Akku

Akkukapasiteetti
60
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 6 tuntia. Latauskotelolla jopa 21 tuntia

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0
USB-standardi
USB-C v2.0

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Latauskotelon mitat ja paino: 50 x 50 x 27,8 mm, 42,2 grammaa. Äänentoisto: 12 mm:n kaiuttimet. Mikrofonit: 2 ulkoista ja 1 sisäinen mikrofoni.
Myyntipaketin sisältö
Galaxy Buds Live -kuulokkeet, latauskotelo
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
SM-R180NZNAEUB
EAN-koodi
8806090526282
Valmistajan tuotesivu
https://www.samsung.com/fi/wearables/galaxy-buds-live-r180/SM-R180NZNAEUB/
  • 5,24 €/kk 36 kk
  • 7,86 €/kk 24 kk
  • 15,72 €/kk 12 kk