Samsung Book Cover -suojakotelo Tab S2 9.7 -tabletille, musta

Ei vain suojakotelo, vaan näppäimistösuojakotelo. Suojaa tablettisi ja kirjoita kuten läppärillä. Suojakotelossa täysimittainen tietokonenäppäimistö TouchPad -kosketuslevyllä.

Ei vain suojakotelo, vaan näppäimistösuojakotelo. Suojaa tablettisi ja kirjoita kuten läppärillä. Suojakotelossa täysimittainen tietokonenäppäimistö TouchPad-kosketuslevyllä.

Samsung Book Cover -suojakotelo näppäimistöllä

Elegantti Book Cover -kotelo on kevyt, kulkee helposti mukana ja suojaa tablettiasi – edestä sekä takaa. Kiinnitä kotelo tablettiisi, luo tabletin ja kotelon välille langaton Bluetooth-yhteys ja käytössäsi on tietokonenäppäimistöllä varustettu Galaxy Tab S2 9.7 -tabletti.

Työskentele Tab S2 9.7:lla kuin läppärillä

Ergonomisesti muotoilulla näppäimistöllä sekä fyysisillä näppäimillä kirjoitat nopeammin ja mukavammin. Sisäänrakennetun TouchPad-kosketuslevyn avulla työskentelet kuin läppärillä. Book Cover -suojakotelon liität Bluetoothin avulla tablettiisi tai vaikka puhelimeesi, kunhan puhelimessasi on vähintään Android Lollipop 5.0 -käyttöjärjestelmä.

Taittuu moneen käyttöön

Olitpa sitten kirjoittamassa, katselemassa leffaa tai pelaamassa, taita suojakotelo haluamaasi asentoon. Kirjoittaminen on kaikkein mukavinta kun näyttö on matalalla. Nosta näyttöä ja saat parhaan katselukulman elokuville tai DNA TV:n katselulle.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
168.7 mm
Leveys
237 mm
Syvyys
5.8 mm
Paino
318.5 g

Näyttö

Näytön koko
9.7"

Akku

Akkukapasiteetti
520
Akun ominaisuudet
Li-ion

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Samsung Galaxy Tab S2 9.7 -tabletit ja Android Lollipop -käyttöjärjestelmällä varustetut Android-laitteet.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Samsung Book Cover -suojakotelo ja näppäimistö
Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
12 kk
Pölynkestävyys
kyllä

99,00