Samsung Book Cover -näppäimistösuojakuori Galaxy Tab S6 -tabletille

Samsung Book Cover -näppäimistösuojakuorella kirjoitat kuin läppärillä. Näppäimistö taittuu suojakuoreksi suojaten Galaxy Tab S6 -tablettia edestä ja takaa. Säädä suojakuori sopivaan katselukulmaan ja anna palaa. Toimintonäppäimet ja kosketuslevy lisäävät tuottavuuttasi.

Book Coverilla muutat Tab S6 -tabletin läppäriksi

Aloita kirjoittaminen. Samsung Book Coverilla liität täysimittaisen QWERTY-näppäimistön Galaxy Tab S6 -tablettiin. Fyysisten näppäimien avulla kirjoitat blogikirjoitukset, sähköpostit, raportit sekä muistiot mukavasti ja nopeasti. Näppäintuntuma on miellyttävä ja tabletin saa mukavaan katselukulmaan. Erillinen pidike S Pen -kynälle pitää kynän lähellä, kun haluat tehdä muistiinpanoja tai muutoksia.

Työskentele kuten kannettavalla tietokoneella

Unohda ylimääräiset virtajohdot. Samsung Book Cover -näppäimistösuojakuori saa virtansa suoraan Galaxy Tab S6 -tabletista. Näppäimistö kiinnittyy tablettiin helposti napsautettavalla POGO-liitännällä ja Samsung DeX -ratkaisun ansiosta nautit tietokonemaisesta käyttöympäristöstä. Näppäimistössä on erillinen DeX-näppäin ja kosketuslevy. Liitä tabletti isompaan näyttöön HDMI-kaapelilla

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
178.7 mm
Leveys
245.1 mm
Syvyys
6.8 mm
Paino
359 g

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Samsung Galaxy Tab S6

Takuu

Valmistajan lisätakuu
Samsung Book Cover -näppäimistösuojakuori

Muut tiedot

Tuotemerkki
Samsung
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
EF-DT860BJEGSE
EAN-koodi
8806090060816
Valmistajan tuotesivu
https://www.samsung.com/fi/mobile-accessories/galaxy-tab-s6-book-cover-keyboard/
  • 4,68 €/kk 36 kk
  • 7,02 €/kk 24 kk
  • 14,04 €/kk 12 kk