Plantronics Voyager Legend Bluetooth-handsfree

Miellyttävä Bluetooth handsfree-kuuloke, jossa edistyksellinen WindSmart -tuulisuojaus. Uskomattoman kevyt ja erinomainen ääni.

Yksinkertaisesti älykäs kuuloke

Plantronics Voyager Legend tarjoaa luonnollisen äänen. Handsfree-kuulokkeessa on sensori, joka aistii onko kuuloke korvassa vai ei. Vastaa puheluun laittamalla kuulokkeen korvaasi. Puhelun tullessa Plantronics Voyager Legend ilmoittaa kuka soittaa ja odottaa äänikomentoasi, vastataanko puheluun. Yksinkertaisesti älykästä.

Kevyt kuin ajatus

Plantronics Voyager Legend on todella kevyt. Vain 18 grammaa kevyttä kuuloketta pitää korvallaan koko päivän. Kuuloke tarjoaa seitsemän tunnin puheajan ja jopa 11 päivän valmiusajan. Kuulokkeen mukana tulee kaksi laturia: verkko- ja autolaturi.

Erinomainen ääni häivyttää taustamelun

Pienikokoinen Plantronics-kuuloke on täynnä nerokkaita ominaisuuksia. Voit parittaa kuulokkeen useamman kännykän kanssa samaan aikaan. Selkeät käyttönäppäimet varmistavat, ettet tee tahattomia soittoja. Tripla-mikrofoni sekä parannettu Digital Signal Processing takaavat erinomaisen taustamelun vaimennuksen, eivätkä toimiston hälyäänet tai kadun meteli kantaudu puheluusi.

Mukavuus ennen kaikkea

Plantronics-kuulokkeessa on sotilastason P2i nano-päällyste, joka suojaa kosteudelta, hieltä ja roiskeilta. Myyntipakkauksessa on silikonisovitteet, joiden avulla kuuloke pysyy mukavasti ja tukevasti korvalla.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
18 g

Akku

Akun ominaisuudet
Puheaika: jopa 7 tuntia, valmiusaika: 11 päivää

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
3.0

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Plantronics Voyager Legend -kuuloke, verkko- ja autolaturi, USB-latauskaapeli, silikoniset korvasovitteet (kolme kokoa: S, M ja L) sekä superlon-pehmusteet korvasovitteisiin (S ja M).
Tuotemerkki
Plantronics
Valmistajan takuu
12 kk
EAN-koodi
5033588039341

89,00