Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus, E27

Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus on sinulle, joka haluat saada juuri oikean valaistuksen päivän askareisiin. Aloituspakkaus sisältää kolme E27-älylamppua, Hue-sillan sekä himmentimen. Ammenna energiaa kylmän kirkkaasta valkoisesta valosta ja rentoudu illalla lämpimien sävyjen hehkussa.

Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus

Valittavanasi on jopa 50 000 eri värisävyä lämpimästä kylmän valkoiseen. Philips Hue White Ambiance -aloituspakkauksesta löydät aina oikean tunnelman ja värisävyn, niin toimistoon, kotiin ja harrastuksiin. Älyvalot auttavat sinua nukahtamaan ja ne kirkastuvat aamulla auringon tavoin, myös marraskuun pimeydessä.

Neljä valmista valaistusasetusta eri tilanteisiin ja vuorokauden aikoihin

Älyvalaisimen neljä valmista valaistusasetusta on suunniteltu juuri arjen rutiineihin. Kylmän valkoinen energisoi, piristää ja ylläpitää keskittymistä. Rentoutumiseen tarkoitetut lämpimien kullansävyisten värien myötä uppoudut hyvän kirjan pariin, ja ne rauhoittavat sinut juuri ennen nukkumaanmenoa.

Ohjaa valaistusta himmentimellä, puhelimella tai jopa äänelläsi

Hue-sovelluksen avulla hallitset kotisi valaistusta silloinkin kun et ole kotona. Enää ei tarvitse arvuutella jäivätkö valot päälle eikä lemmikkien tarvitse olla pimeässä. Myyntipakkauksessa olevalla paristokäyttöisellä himmentimellä voit kirkastaa tai himmentää valaistusta langattomasti. Tai käytä ääntäsi. Liitä valot Alexaan, Google Homeen tai Apple HomeKittiin ja sytytät, sammutat sekä himmennät valaistusta äänikomennoilla.

Philips Hue-silta on kodin automaattinen älykeskus

Philips Hue -aloituspakkauksen sydän on Philips Hue-silta. Se toimii komentokeskuksena ja on yhteydessä älylamppuihin sekä Hue-sovellukseen. Sillan avulla voit käyttää muita kodin älysovelluksia, automaattisia ominaisuuksia ja päivästäsi tulee piirun verran mukavampaa.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Polttimon lampun teho: 10 W. Lampun kanta: E27. Käyttölämpötila: 0-45 °C
Myyntipaketin sisältö
Kolme E27-älylamppua, Hue-silta sekä himmennin, verkkoadapteri ja Ethernet-verkkokaapeli
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
929001200161
Valmistajan tuotesivu
https://www2.meethue.com/fi-fi/p/hue-white-ambiance-aloituspakkaus-e27/8718696728925
  • 3,86 €/kk 36 kk
  • 5,79 €/kk 24 kk
  • 11,58 €/kk 12 kk