Philips Hue White -aloituspakkaus ja Philips Hue -liiketunnistin

Philips Hue White -aloituspakkaus ja Philips Hue -liiketunnistin vie valaistuksesi uudelle aikakaudelle. Pakkauksessa kolme älylamppua, himmennin, Philips Hue -silta sekä liiketunnistin. Ammenna energiaa aamuusi kirkkaan valkoisesta valosta ja rentoudu illalla lämpimien sävyjen hehkussa.

Philips Hue White -aloituspakkaus

Ohjaa valaistusta puhelimella tai tabletilla ja jopa etänä. Philips Hue White -aloituspakkauksesta löydät aina oikean tunnelman ja värisävyn: kylmän valkoinen piristää ja ylläpitää keskittymistä. Lämpimät kullansävyt rentouttavat ja sopivat lukuhetkeen.

Ohjaa valaistusta himmentimellä, puhelimella tai äänelläsi

Puhelimeen ladattavalla Hue-sovelluksella ohjaat kotisi valaistusta myös silloin kun et ole kotona. Enää ei tarvitse arvuutella, jäivätkö valot päälle. Huijaa varkaita ja pistä kotisi valot päälle lomamatkalla. Paristokäyttöisellä himmentimellä kirkastat tai himmennät valot langattomasti. Liitä valot Alexaan, Google Homeen tai Apple HomeKittiin. Sytytät, sammutat ja himmennät valaistusta äänelläsi.

Mukana myös Philips Hue -liiketunnistin

Langaton Philips Hue -liiketunnistin kytkee valot automaattisesti päälle havaitessaan liikettä. Voit muokata päälle kytkeytyviä valoja ja niiden voimakkuutta kellon mukaan. Yöllä liiketunnistin kytkee pehmeän yövalon ja päiväsaikaan täytä kotisi kirkkaalla valkoisella. Liiketunnistin havaitsee myös päivänvalon, joten valot kytkeytyvät päälle vasta kun niitä tarvitaan.

Philips Hue-silta on kodin automaattinen älykeskus

Philips Hue -aloituspakkauksen sydän on Philips Hue-silta. Se toimii komentokeskuksena ja on yhteydessä älylamppuihin, Hue-sovellukseen sekä liiketunnistimeen. Sillan avulla voit käyttää muita kodin älysovelluksia, automaattisia ominaisuuksia ja päivästäsi tulee piirun verran mukavampaa.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android- ja iOS

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Polttimoiden lamppujen teho 10 W. Lampun kanta E27. Käyttölämpötila 0-45 °C
Myyntipaketin sisältö
Kolme älypolttimoa E27 -kannalla, Philips Hue -silta, himmennin ja liiketunnistin. CR4250 -paristo himmentimeen. Verkkovirtajohto ja ethernet-verkkokaapeli.
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan tuotekoodi
HUEBUNDLE2
Kestävyyden lisätiedot
Liikkeentunnistin pölyn ja roiskeenkestävä IP42-luokan mukainen: sijoitettava vedeltä suojaan esim. katoksen alle
  • 2,46 €/kk 36 kk
  • 3,69 €/kk 24 kk
  • 7,38 €/kk 12 kk