Philips Hue White & Color Ambiance LightStrip Plus -valonauha, 2 m

Philips Hue White & Color Ambiance LightStrip Plus -valonauhaa muotoilet mielesi mukaan, Kiinnitä valonauha osaksi sisustusta, pidennä nauhaa ja leikkaa sitä osiin. LightStrip Plus -valonauhan värejä ohjaat samalla kuin muitakin Philips Hue -valoja, puhelimella ja tabletilla.

Philips Hue LightStrip Plus -valonauha kruunaa sisustuksesi

Muotoile Philips Hue LightStrip Plus -nauha miten haluat ja kiinnitä se mihin haluat: huonekaluihin tai keittiökalusteisiin. Korosta arkkitehtuurisia yksityiskohtia. Suuren 1 600 lumenin valotehonsa ansiosta voit käyttää valonauhaa sisustus- ja yleisvalaistuksessa. Philips Hue LightStrip Plus on joustava valonlähde, joka herättää huoneen henkiin.

Muotoile miten haluat

Monipuolista Philips Hue White & Color Ambiance LightStrip Plus -valonauhaa muotoilet miten haluat. Kiinnitä se taustan teipillä kovaan pintaan. Olo- ja makuuhuoneeseen, keittiöön tai työhuoneeseen. Lyhennä nauhaa katkaisemalla sen leikkauskohdasta tai pidennä nauhaa jopa 10 metrin pituiseksi pidennysosilla.

Synkronoi Philips Hue LightStrip Plus musiikin tahtiin

Leikittele värisävyillä ja valitse Philips Hue -sovelluksen 16 miljoonasta väristä fiilikseesi sopiva vaihtoehto. Laajenna leffan tunnelma koko huoneeseen, pistä valot sykkimään lempibiisisi tahtiin tai nosta pelikokemus uudelle tasolle. Philips Hue auttaa sinua piristymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Tee arkirutiineistasi hetkiä, joista nautit.

Android- ja Apple-yhteensopiva älyvalojärjestelmä

Liittämällä LightStrip Plus -valonauha erikseen myytävään Philips Hue -siltaan saat loputtomasti valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja puhelimella tai tabletilla. Säädä valoja pelkällä äänelläsi Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen avulla.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
11 mm
Leveys
2000 mm
Syvyys
3 mm
Paino
337 g

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Teho: 20 W. Valovirta 1 600 lumenia.
Myyntipaketin sisältö
2 metrin valonauha, adapteri ja verkkovirtajohto
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
7190155PH
EAN-koodi
8718696129388
Valmistajan tuotesivu
https://www2.meethue.com/fi-fi/p/hue-white-and-color-ambiance-white-and-color-ambiance-lightstrip-plus/7190155PH
Kestävyyden lisätiedot
Sisävalaisimen kestävyys on IP20-luokan mukainen: suojattu yli 12,5 mm hiukkasilta, ei suojattu vedeltä.
  • 1,90 €/kk 36 kk
  • 2,85 €/kk 24 kk
  • 5,70 €/kk 12 kk