Philips Hue White & Color Ambiance -aloituspakkaus, kolme E27 -älylamppua

Luo tunnelmallinen värimaailma kotiisi. Philips Hue White & Color Ambiance -aloituspakkaus sisältää 3 värillistä E27-älylamppua sekä Hue-sillan.

Aloituspakkaus Philips Hue White & Color Ambiance -älyvalaistukseen

Philips Hue White & Color Ambiance -aloituspakkaus tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia. Luo tunnelmallinen värimaailma huoneeseen kuin huoneeseen. Yli 16 miljoonaa väriä muuttaa kotisi upeaksi juhlapaikaksi, vie pelisessiosi uudelle tasolle tai synkronoit valot suosikkibiisin rytmin mukaan ja uppoudut illan elokuvaan. Ohjaa valoja puhelimella jopa kotisi ulkopuolella.

Löydä sopiva värisävy jokaiseen hetkeen

Philips Hue käynnistää päivän miellyttävästi ja virkeästi. Valon kirkkaus lisääntyy vähitellen, aivan kuten auringon noustessa. Valmistaudu uuteen päivään kirkkaassa valossa, joka piristää kehoa ja mieltä. Rauhoitu illalla kullanvärisessä valossa, joka rentouttaa ja auttaa sinua nukahtamaan helpommin.

Ohjaa valaistusta puhelimella tai jopa äänelläsi

Hue-sovelluksella hallitset kotisi valaistusta myös silloin kun et ole kotona. Ei tarvitse arvuutella jäivätkö valot päälle. Philips Hue -silta on valojärjestelmän sydän ja se toimii komentokeskuksena ja on yhteydessä älylamppuihin ja puhelimen Hue-sovellukseen. Liitä Philips Hue Alexaan, Google Homeen tai Apple HomeKittiin ja sytytät, sammutat ja himmennät kotisi valaistusta äänikomennoilla.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android- ja iOS-yhteensopiva

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Polttimon lampun teho: 10 W. Värilämpötila: 2 000 – 6 500 K. Lampun kanta: E27. Käyttölämpötila: -10–45°C
Myyntipaketin sisältö
Kolme värillistä E27-älylamppua, Philips Hue Silta -reititin, verkkoadapteri ja virtajohto, Ethernet-verkkokaapeli reitittimeen
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
929001257399
EAN-koodi
8718699629335
  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk