Philips Hue White & Color Ambiance -aloituspakkaus, E27

Philips Hue White & Color Ambiance -aloituspakkaus sisältää kolme värillistä E27-älylamppua, Hue-sillan ja himmentimen. Lue tunnelmallinen värimaailma mihin huoneeseen tahansa. Synkronoi kotisi valaistus musiikin, leffojen ja pelien kanssa. Ohjaa valoja puhelimella jopa kodin ulkopuolella.

Philips Hue White & Color Ambiance tarjoaa yli 16 miljoonaa värivaihtoehtoa

Philips Huen White & Color Ambiance -aloituspakkaus tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia: Yli 16 miljoonan värin avulla muutat kotisi upeaksi juhlapaikaksi, elävöität iltasatua, viet pelihetkesi aivan uusille tasoille, synkronoit valot suosikkibiisisi rytmin mukaan ja uppoudut elokuvan pariin.

Sopiva värisävy päivän jokaiseen hetkeen

Philips Hue käynnistää päivän miellyttävästi ja virkeästi. Valon kirkkaus lisääntyy vähitellen aivan kuten auringon noustessa ja valot herättävät sinut ilman kovaäänistä herätyskelloa. Valmistaudu päivän koitoksiin kirkkaassa päivänvalossa, jonka antaa energiaa niin keholle kuin mielelle. Rauhoitu illalla lämpimässä kullanvärisessä valossa, joka auttaa rentoutumaan ja nukahtamaan nopeammin.

Ohjaa valaistusta himmentimellä, puhelimella tai jopa äänelläsi

Hue-sovelluksen avulla hallitset kotisi valaistusta silloinkin kun et ole kotona. Enää ei tarvitse arvuutella jäivätkö valot päälle eikä lemmikkien tarvitse olla pimeässä. Myyntipakkauksessa olevalla paristokäyttöisellä himmentimellä kirkastat tai himmennät valaistusta langattomasti. Tai käytä ääntäsi. Liitä valot Alexaan, Google Homen tai Apple HomeKittiin ja sytytät, sammutat sekä himmennät valaistusta äänikomennoilla.

Philips Hue-silta on kodin automaattinen älykeskus

Philips Hue -aloituspakkauksen sydän on Philips Hue-silta. Se toimii komentokeskuksena ja on yhteydessä älylamppuihin sekä Hue-sovellukseen. Sillan avulla voit käyttää muita kodin älysovelluksia, automaattisia ominaisuuksia ja päivästäsi tulee piirun verran mukavampaa.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Polttimon lampun teho: 10 W, värilämpötila: 2 000 – 6 500 K. Lampun kanta: E27. Käyttölämpötila: -10-45 °C.
Myyntipaketin sisältö
Kolme E27-älylamppua, Hue-silta sekä himmennin, CR2450-paristo himmentimeen, verkkoadapteri ja Ethernet-verkkokaapeli
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
929001257361
Valmistajan tuotesivu
https://www2.meethue.com/fi-fi/p/hue-white-and-color-ambiance-aloituspakkaus-e27/8718696728796
  • 4,40 €/kk 36 kk
  • 6,60 €/kk 24 kk
  • 13,20 €/kk 12 kk