Philips Hue White & Color -valonauhapaketti

Philips Hue White & Color -valonauhapaketti tarjoaa yhteensä neljä metriä Philips Hue White & Color Ambiance LightSrip Plus -valonauhaa. Mukana myös Philips Hue Silta -reititin. Muotoile valonauhaa ja kiinnitä mihin haluat. Ohjaa valonauhaa ja sen 16 miljoonaa väriä puhelimellasi tai tabletillasi.

Philips Hue White & Color -valonauhapaketti kruunaa sisustuksesi

Muotoile Philips Hue LightStrip Plus -nauha miten haluat ja kiinnitä se mihin haluat. Huonekaluihin tai keittiökalusteisiin. Korosta kotisi arkkitehtuurisia yksityiskohtia. Suuren 1 600 lumenin valotehonsa ansiosta voit käyttää valonauha sisustus- tai yleisvalaistuksessa. Philips Hue LightStrip Plus on joustava valonlähde, joka herättää huoneen henkiin.

Mukana neljä metriä Philips Hue -valonauhaa

Monipuolista Philips Hue White & Color -valonauhapaketissa saat 2 metrin valonauhan lisäksi kaksi metrin pituista valonauhan jatkokappaletta. Kiinnitä ne taustan teipillä kovaan pintaan. Olo- ja makuuhuoneeseen, keittiöön tai työhuoneeseen. Lyhennä nauhaa katkaisemalla sen leikkauskohdasta tai pidennä lisäkappaleilla.

Synkronoi Philips Hue LightStrip Plus musiikin tahtiin

Leikittele värisävyillä ja valitse Philips Hue -sovelluksen 16 miljoonasta väristä fiilikseesi sopiva vaihtoehto. Laajenna leffan tunnelma koko huoneeseen, pistä valot sykkimään lempibiisisi tahtiin tai nosta pelikokemus uudelle tasolle. Philips Hue auttaa sinua piristymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan. Tee arkirutiineistasi hetkiä, joista nautit.

Android- ja Apple-yhteensopiva älyvalojärjestelmä

Liittämällä LightStrip Plus -valonauha erikseen myytävään Philips Hue -siltaan saat loputtomasti valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja puhelimella tai tabletilla. Säädä valoja pelkällä äänelläsi Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen avulla.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android- ja iOS

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Teho: 20 W. Valovirta 1 600 lumenia.
Myyntipaketin sisältö
2 metrin valonauha, 2 kpl 1 metrin jatkokappaletta, Philips Hue Silta -reititin, ethernet-verkkokaapeli reitittimeen, adapteri ja verkkovirtajohto
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
HUEBUNDLE1
EAN-koodi
6430044117831
Pölynkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
Sisävalaisimen kestävyys on IP20-luokan mukainen: suojattu yli 12,5 mm pölyhiukkasilta, ei suojattu vedeltä.
  • 5,24 €/kk 36 kk
  • 7,86 €/kk 24 kk
  • 15,72 €/kk 12 kk